Test za ugotavljanje nosečnosti First Sign Duo, 2/1

4,49


 

Izdelek trenutno ni na zalogi.

EAN koda artikla: 3830056120202

First Sign DUO je urinski test za zgodnje ugotavljanje nosečnosti. V pakiranju sta 2 testna trakova, tako da lahko testiranje ponovite. Test je praktične oblike, hiter in enostaven za uporabo. First Sign DUO test nudi hiter, zelo zanesljiv rezultat (več kot 99,9 % natančnost) in se lahko opravi kadarkoli, ne samo z jutranjim urinom.

Pakiranje vsebuje 2 testna trakova za zgodnje ugotavljanje nosečnosti
Več kot 99% zanesljivost
Že prvi dan izostanka menstruacije
Hiter, enostaven in higieničen za uporabo
Rezultat v nekaj minutah
Test se lahko opravi kadarkoli

  • Opombe
  • Navodila za uporabo

Na sliki ali drugih podrobnostih izdelka so prikazane informacije o izdelku, ki so karseda natančne in osvežene. Lahko se zgodi, da se nekatere informacije, kot so blagovna znamka, seznam sestavin, označba hranilne vrednosti in druge informacije, občasno spremenijo. Vsi obvezni in predpisani podatki so navedeni na izdelku, njegovi embalaži ali etiketi.
Priporočamo vam, da pred uporabo oz. uživanjem izdelka vedno skrbno preberete navodila za uporabo in ostale pomembne informacije (rok uporabnosti, proizvajalec, poreklo).
Slike so simbolične. Pridržujemo si pravico do tipkarskih napak.

Urinirajte v čisto in suho posodico. Testni trak odstranite iz zaščitne folije. Tesni trak namočite v čisto posodico z urinom tako, da kaže puščica navzdol. Urin ne sme preseči oznake max na testnem traku. Testni trak držite v navpičnem položaju, namočenega v urinu vsaj 5 sekund. Testni trak položite na ravno nevpojno podlago ter začnite meriti čas. Ozadje testne in kontrolne regije se sprva obarva rahlo roza. Test lahko odčitate po 5. minutah. Ne odčitavajte rezultata po 10 minutah.

< Nazaj

Sorodni izdelki