Plenice Bambo, Nature, midi 3, 4-8kg, tall pack, 52/1

12,99


 

Izdelek trenutno ni na zalogi.

EAN koda artikla: 5703538245275

Bambo Nature je prevzel dvojno poslanstvo: zagotoviti otroku super vpojno in udobno plenico, hkrati pa za seboj pustiti boljši svet.
Zasnovane v skladu z nordijskimi tradicijami, osredotočenimi na trajnost, izdelujemo plenice, ki temeljijo na okolju prijaznem postopku, hkrati pa poskrbimo, da plenica ne vsebuje kemičnih sestavin ali parfuma, kar zmanjšuje tveganje za nagnjenost k alergijam ali eritemu zadnjice. Plenica ima certifikate FSC, Nordic Swan, EU znak za okolje in Asthma Allergy. Poleg tega je produkt dermatološko testiran.
Specifikacije izdelka:
– Število izdelkov v paketu: 52 kosov
– Priporočljivo za: 5-9 kg
Značilnosti:
– Zasnovan je tako, da zmanjšate tveganje za alergije ali eritem zadnjice.
– Okolju prijazna plenica.
– Odličen izdelek za občutljivo otroško kožo.
– Vrhunska uspešnost.
– Dermatološko testirano.

  • Opombe

Na sliki ali drugih podrobnostih izdelka so prikazane informacije o izdelku, ki so karseda natančne in osvežene. Lahko se zgodi, da se nekatere informacije, kot so blagovna znamka, seznam sestavin, označba hranilne vrednosti in druge informacije, občasno spremenijo. Vsi obvezni in predpisani podatki so navedeni na izdelku, njegovi embalaži ali etiketi.
Priporočamo vam, da pred uporabo oz. uživanjem izdelka vedno skrbno preberete navodila za uporabo in ostale pomembne informacije (rok uporabnosti, proizvajalec, poreklo).
Slike so simbolične. Pridržujemo si pravico do tipkarskih napak.

< Nazaj

Sorodni izdelki