Robčki za dezinfekcijo Sanytol, 36/1

4,49


 

Izdelek trenutno ni na zalogi.

EAN koda artikla: 8411660000224

Sanytol večnamenski robčki za dezinfekcijo. Sanytol, strokovnjak za dezinfekcijo brez uporabe belil, je razvil edinstveno (baktericidno, fungicidno in virucidno) formulo, ki čisti in dezinficira vse pralne površine ter z eno potezo uniči mikroorganizme.

  • Opombe
  • Sestavine
  • Navodila za uporabo

Na sliki ali drugih podrobnostih izdelka so prikazane informacije o izdelku, ki so karseda natančne in osvežene. Lahko se zgodi, da se nekatere informacije, kot so blagovna znamka, seznam sestavin, označba hranilne vrednosti in druge informacije, občasno spremenijo. Vsi obvezni in predpisani podatki so navedeni na izdelku, njegovi embalaži ali etiketi.
Priporočamo vam, da pred uporabo oz. uživanjem izdelka vedno skrbno preberete navodila za uporabo in ostale pomembne informacije (rok uporabnosti, proizvajalec, poreklo).
Slike so simbolične. Pridržujemo si pravico do tipkarskih napak.

Biocidni aktivna snov (PT2/AL):Vsebuje Didecildimetilamonijev klorid. 0,5g/100g. Za splošne uporabnike SESTAVINA <5% kationske površinsko aktivne snovi, neionske površinsko aktivne snovi, razkužilo, parfumi.

Podjetje Sanytol ,strokovnjak za dezinfekcijo brez uporabe belil, je razvil edinstveno (baktericidno, fungicidno in virucidno)

< Nazaj

Sorodni izdelki