Test za ugotavljanje nosečnosti First Sign Duo

4,19


 

Izdelek trenutno ni na zalogi.

EAN koda artikla: 3830056120103

First Sign, test nosečnosti je urinski test za zgodnje ugotavljanje nosečnosti. ( za domačo uporabo).
Človeški horionski gonadotropin (hCG) je glikoproteinski hormon, ki ga izloča placenta kmalu po oploditvi. First dign duo je urinski test, ki zazna nizke koncentracije hormona hCG (>25 mlU/ml) u urinu noseče ženske nekaj dni po oploditvi (še pred izostankom menstruacije). Rezultat se lahko pokaže v manj kot 5. minutah.

  • Opombe
  • Navodila za uporabo

Na sliki ali drugih podrobnostih izdelka so prikazane informacije o izdelku, ki so karseda natančne in osvežene. Lahko se zgodi, da se nekatere informacije, kot so blagovna znamka, seznam sestavin, označba hranilne vrednosti in druge informacije, občasno spremenijo. Vsi obvezni in predpisani podatki so navedeni na izdelku, njegovi embalaži ali etiketi.
Priporočamo vam, da pred uporabo oz. uživanjem izdelka vedno skrbno preberete navodila za uporabo in ostale pomembne informacije (rok uporabnosti, proizvajalec, poreklo).
Slike so simbolične. Pridržujemo si pravico do tipkarskih napak.

Testno palčico odstranite iz zaščitne folije. Odstranite pokrovček in ga namestite na držalo, da s tem podaljšate velikost testne palčice in tako omogočite bolj higienično uporabo. Testno palčico palčico primite za držalo, absorpcijsko konico izpostavite direktno toku vašega urina za vsaj 10 sekund, da se testna konica popolnoma namoči. Pomembno: ne urinirajte na plastični del testne palčice. Če želite, lahko urinirate v čisto in suho posodico ter vanjo pomočite absorpcijsko konico za vsaj 10 sekund. Ko umaknete testno palčico iz urina, pokrijte absorpcijsko konico s pokrovčkom. Test položite na ravno podlago tako, da sta testno in kontrolno okence obrnjena navzgor, ter začnite meriti čas. Ozadje testnega in kontrolnega okenca se sprva obarva rahlo roza. Rezultat odčitajte po 5. minutah. Ne odčitavajte rezultata po 10 minutah.
Omejitve: Uživanje alkohola ima lahko vpliv na rezultate testiranj. Ne priporočamo uporabo testa po uživanju alkohola. Testiranje urinskih vzorcev ženske, ki je resnično šele na začetku nosečnosti in vsebuje nizke koncentracije hCG-ja, lahko pokaže negativen rezultat. V tem primeru priporočamo ponovno testiranje po 48. urah. V Primerih, ki so v testiranem urinu prisotne izredno visoke koncentracije hCG-ja (>300IU/ml), lahko pride do t.i Prozonovega efekta. V primeru suma nosečnosti je potrebno urin pred testiranjem razredčiti z vodo 1:1 in ponovno izvesti testiranje. Skladno z drugimi diagnostičnimi postopki je potrebno rezultate testiranj evaluirati v luči ostalih kliničnih informacij in se pred nadaljnimi medicinskimi odločitvami posvetovati z zdravnikom za postavitev dokončne diagnoze nosečnosti.
Opozorila: Ne uporabljajte po preteku roka uporabe odtisnjenega na zaščitni follji. Test shranjujte v suhem prostoru, pri temperaturi 4-30 stopinj C. Test je namenjen za domačo uporabo. Samo za zunanjo uporabo.

< Nazaj

Sorodni izdelki