Nohti umetni Kiss, 100PS 14

9,99


 

Izdelek trenutno ni na zalogi.

EAN koda artikla: 0731509200195

KISS® Umetni nohti 100PS14. Vsebina: 100 umetnih nohtov (10 velikosti), lepilo 3 g.

  • Opombe
  • Sestavine
  • Navodila za uporabo

Na sliki ali drugih podrobnostih izdelka so prikazane informacije o izdelku, ki so karseda natančne in osvežene. Lahko se zgodi, da se nekatere informacije, kot so blagovna znamka, seznam sestavin, označba hranilne vrednosti in druge informacije, občasno spremenijo. Vsi obvezni in predpisani podatki so navedeni na izdelku, njegovi embalaži ali etiketi.
Priporočamo vam, da pred uporabo oz. uživanjem izdelka vedno skrbno preberete navodila za uporabo in ostale pomembne informacije (rok uporabnosti, proizvajalec, poreklo).
Slike so simbolične. Pridržujemo si pravico do tipkarskih napak.

Nails: ABS plastic Glue: Ethyl Cyanoacrylate, Polymethyl Methacrylate, BHA

NAVODILA ZA UPORABO: Priprava: 1. Z acetonom odstranite lak ter maščobo z nohtov. 2. Skrajšajte in oblikujte konice nohtov. 3. Z manikirno palčko potisnite nohtno kožico nazaj. Lepljenje umetnih nohtov: 1. Izberite pravo velikost umetnega nohta za vsak prst posebej. Razporedite jih po velikosti, po potrebi jih skrajšajte in oblikujte. 2. Primite umetni noht na oštevilčeni strani in nanesite lepilo na spodnjo stran, kjer se bo dotikal vašega naravnega nohta. Plast lepila nanesite tudi na svoj naravni noht. 3. Uporabite obnohtno kožico kot izhodišče in počasi položite umetni noht na svojega, obrišite odvečno lepilo okoli nohta ter nato čvrsto držite 5 sekund, da lepilo prime. 4. Oblikujte in spilite umetne nohte na želeno dolžino. 5. Nohte nalakirajte in počakajte, da se posušijo. 6. Nanesite nadlak za dodatni sijaj ter zaščito barve. Odstranitev umetnih nohtov: 1. Ne odstranjujte s silo. 2. Skrajšajte nohte kolikor se da. 3. Za hitro in enostavno odstranitev uporabite Kiss® odstranjeval

< Nazaj

Sorodni izdelki