Set za nohte Kiss - Acrylic AK104

15,89


 

Izdelek trenutno ni na zalogi.

EAN koda artikla: 7315090000308

Vsebina: 20 klasičnih nohtnih konic, 20 belih nohtnih konic, akrilna tekočina 14ml, akrilni puder 7,5g, lepilo za nohte 3g, čopič, pilica za nohte, paličica za manikuro.

  • Opombe
  • Hranilne vrednosti
  • Sestavine
  • Navodila za uporabo

Na sliki ali drugih podrobnostih izdelka so prikazane informacije o izdelku, ki so karseda natančne in osvežene. Lahko se zgodi, da se nekatere informacije, kot so blagovna znamka, seznam sestavin, označba hranilne vrednosti in druge informacije, občasno spremenijo. Vsi obvezni in predpisani podatki so navedeni na izdelku, njegovi embalaži ali etiketi.
Priporočamo vam, da pred uporabo oz. uživanjem izdelka vedno skrbno preberete navodila za uporabo in ostale pomembne informacije (rok uporabnosti, proizvajalec, poreklo).
Slike so simbolične. Pridržujemo si pravico do tipkarskih napak.

ENERGIJSKA VREDNOST V KJ / 100G 0
ENERGIJSKA VREDNOST V KCAL / 100G 0
MAŠČOBE NA 100G 0
OD TEGA NASIČENE MAŠČOBE NA 100G 0
OD TEGA ENKRAT NENASIČENE MAŠČOBE NA 100G 0
OD TEGA VEČKRAT NENASIČENE MAŠČOBE NA 100G 0
OGLJIKOVI HIDRATI NA 100G 0
OD TEGA SLADKORJI NA 100G 0
OD TEGA POLIOLI NA 100G 0
OD TEGA ŠKROB NA 100G 0
PREHRANSKE VLAKNINE NA 100G 0
BELJAKOVINE NA 100G 0
SOL NA 100G 0

Ingredients: Tips: ABS Plastic, Acrylic Liquid:Ethyl Methacrylate, HEMA, Glycol Dimethacrylate, Dimethyltolylamine, Benzophenone-3, Hydroquinone, Violet 2 (CI 60725), Acrylic powder: Polyethylmethacrylate, Acrylates Copolymer, Benzoyl Peroxide, PEG-12 Dimethicone GLUE: Ethyl Cyanoacrylate, Polymethyl Methacrylate, BHA

Priprava: Z vaših nohtov temeljito očistite vse maščobe oz. z acetonom odstranite lak za nohte. Uredite in oblikujte nohte, z manikirno paličico uredite obnohtno kožico. S pilico zgladite vaše nohte, nato jih temeljito očistite z acetonom. Navodila: 1. za vsak prst izberite ustrezno velikost umetne konice, za natančnejše ujemanje umetne nohte po potrebi oblikujte s pilico. Za enostavnejše nadaljnje delo jih pregledno razporedite. 2. na notranjo stran umetnega nohta, ki se bo dotikala vašega naravnega nohta, nanesite majhno količino lepila. Natančno položite umetni noht na svojega, odstranite odvečno lepilo in čvrsto držite 5 sekund, da se lepilo strdi. Med naravnim in umetnim nohtom se ne smejo pojaviti zračni mehurčki, v tem primeru je treba postopek ponoviti). 3. Oblikujte in spilite umetne nohte na želeno dolžino. Akrilno oblikovanje: 1. majhno količino akrilne tekočine vlijte v stekleno posodico oz. kozarček (POMEMBNO: nikoli ne pomakajte čopiča neposredno v originalno stekleničko z akrilno tekočino, saj se tako kontaminira celotna vsebina). Čopič pomočite v akrilno tekočino v stekleni posodi/kozarčku. Po potrebi odstranite odvečno količino tekočine s čopiča, nato ga pomočite v akrilni prah in počasi potegnite skozi prah, da se na čopiču oblikuje majhna kepica. 3. Kepico akrilne zmesi nanesite na noht, nato jo nežno pritisnite z ene strani na drugo in povlecite do konca nohta (če akrilna zmes pride na obnohtno kožico ali kožo, jo nemudoma odstranite z manikirno paličico). 4. Ponovite koraka 2. in 3., dokler ne dosežete enakomernega in gladkega nanosa. 5. Akrilno zmes pustite najmanj 5 minut, da se strdi. Z manikirno paličico preverite, kdaj je zmes dovoj utrjena (ob udarcu s paličico se zasliši značilni „klik“). 6. celotno površino nohta zgladite s pilico za nohte. 7. Spolirajte površino nohta z zelo fino pilico. Odstranjevanje umetnih nohtov: 1. Ne odstranjujte s silo. 2. Skrajšajte nohte, kolikor se da. 3. Za hitro in enostavno odstranitev uporabite Kiss® odstranjevalec umetnih nohtov ali pa nohte namočite v aceton, da se zmehčajo. 4. Odstranite zmehčano plastično maso in lepilo. Postopek po potrebi ponovite, dokler z vašega naravnega nohta ne odstranite vseh ostankov

< Nazaj

Sorodni izdelki