Čistilo Sanytol, za kopalnico, 500ml

Čistilo Sanytol, za kopalnico, 500ml
25

3,07

4,09 €


 

Izdelek trenutno ni na zalogi.

EAN koda artikla: 3045206393003

Veljavnost akcije: 1.‐31. 1. 2021

Podjetje SANYTOL, strokovnjak za dezinfekcijo brez uporabe belil, je razvilo formulo z izredno močjo brezhibnega čiščenja, ki odstranjuje vodni kamen ter preprečuje nastanek vodnega kamna in plesni. Izdelek zagotavlja popolno dezinfekcijo in uniči bakterije, viruse ter glivice, tako da površine ostanejo čiste in svetleče. Vonj po evkaliptusu. Dermatološko testirano. Med drugimi uničuje tudi: Escherichia coli, Pseudomonas aeruginosa, Staphylococcus aureus, Enterococcus hirae, Candida albicans, Aspergillus niger, Herpes virus, H1N1 itd. Tekočina za splošne uporabnike. Ta izdelek ima trojni učinek: Baktericidni v skladu s standardom EN13697 (5 min). Fungicidni v skladu s standardom EN13697 (15 min). Virucidni v skladu s standardom EN14476 za virus influence tipa A in virus Herpes simpleks (5 min). Primerno za: umivalnike, tuš kabine, kadi, stranišča, ploščice in površine in nerjavnega jekla, keramiko.

  • Opombe
  • Sestavine
  • Navodila za uporabo

Na sliki ali drugih podrobnostih izdelka so prikazane informacije o izdelku, ki so karseda natančne in osvežene. Lahko se zgodi, da se nekatere informacije, kot so blagovna znamka, seznam sestavin, označba hranilne vrednosti in druge informacije, občasno spremenijo. Vsi obvezni in predpisani podatki so navedeni na izdelku, njegovi embalaži ali etiketi.
Priporočamo vam, da pred uporabo oz. uživanjem izdelka vedno skrbno preberete navodila za uporabo in ostale pomembne informacije (rok uporabnosti, proizvajalec, poreklo).
Slike so simbolične. Pridržujemo si pravico do tipkarskih napak.

Didecildimetilamonijev klorid, 1,0 g/100g proizvoda, < 5% kationskih in neionskih površinskih aktivnih snovi ter parfum

Za površinsko dezinfekcijo, razpršite neposredno na površino iz razdalje 20 cm. V nadaljevanju obrišite s čisto in vlažno krpo. Za odstranitev vodnega kamna, pustite delovati 5-15 min preden obrišete s krpo. Ni potrebno izpirati, razen v naslednjih primer

< Nazaj

Sorodni izdelki