Čistilo Sanytol, tekoče za tla, 1l

Čistilo Sanytol, tekoče za tla, 1l
50

2,04

4,09 €


 

Izdelek trenutno ni na zalogi.

EAN koda artikla: 3045206312202

Veljavnost akcije: 1.‐31. 1. 2021

SANYTOL dezinfekcijsko in čistilno sredstvo je primerno za čiščenje tal in ostalih površin.
Tekoče, koncentrirano dezinfekcijsko in čistilno sredstvo za tla in ostale vodoodporne površine je namenjeno za splošno uporabo. Deluje proti bakterijam, glivam in virusom. Idealen je za dezinfekcijo in čiščenje površin, kot so: tla, vrata, površine v kopalnici, sanitarijah, kuhinji, plastične površine in ostale vodoodporne površine. Uporabljate ga lahko narazredčenega (pri trdovratnih madežih, za čiščenje wc školjke ali ostalih površin v sanitarijah) ali razredčenega.

  • Opombe
  • Sestavine
  • Navodila za uporabo

Na sliki ali drugih podrobnostih izdelka so prikazane informacije o izdelku, ki so karseda natančne in osvežene. Lahko se zgodi, da se nekatere informacije, kot so blagovna znamka, seznam sestavin, označba hranilne vrednosti in druge informacije, občasno spremenijo. Vsi obvezni in predpisani podatki so navedeni na izdelku, njegovi embalaži ali etiketi.
Priporočamo vam, da pred uporabo oz. uživanjem izdelka vedno skrbno preberete navodila za uporabo in ostale pomembne informacije (rok uporabnosti, proizvajalec, poreklo).
Slike so simbolične. Pridržujemo si pravico do tipkarskih napak.

Vsebuje: DIDECILMETILAMONIJEV KLORID, 20 MG/G PROIZVODA. < 5% KATIONSKIH IN NEIONSKIH POVRŠINSKO AKTIVNIH SNOVI, PARFUM.

Nerazredčen: nanesite direktno na mokro krpo in površino obrišite. Za dezinfekcijo in čiščenje wc školjke: vlijte 2 pokrovčka (70 mL) po steni wc školjke. Pustite delovati 15 minut.
Razredčen: 2 pokrovčka (70 mL) proizvoda vlijte v 4 L vode in obrišite ž

< Nazaj