Aptamil 1 mleko, 800g

16,89


 

Izdelek trenutno ni na zalogi.

EAN koda artikla: 4056631001226

Aptamil Pronutra ADVANCE Pre je začetno mleko za dojenčke, ki zadovolji vse prehranske potrebe vašega dojenčka od rojstva do dopolnjenega 6. meseca starosti. Namenjeno je dojenčkom v prvih tednih življenja, nato svetujemo prehod na Aptamil 1.
Aptamil 1 Pronutra ADVANCE je začetno mleko za dojenčke, ki zadovolji vse prehranske potrebe vašega dojenčka od rojstva do dopolnjenega 6. meseca starosti. Po 6. mesecu starosti je priporočljivo, da Aptamil 1 nadomestite z nadaljevalnim mlekom za dojenčke, Aptamil 2.

  • Opombe
  • Hranilne vrednosti
  • Alergeni
  • Sestavine
  • Navodila za uporabo

Na sliki ali drugih podrobnostih izdelka so prikazane informacije o izdelku, ki so karseda natančne in osvežene. Lahko se zgodi, da se nekatere informacije, kot so blagovna znamka, seznam sestavin, označba hranilne vrednosti in druge informacije, občasno spremenijo. Vsi obvezni in predpisani podatki so navedeni na izdelku, njegovi embalaži ali etiketi.
Priporočamo vam, da pred uporabo oz. uživanjem izdelka vedno skrbno preberete navodila za uporabo in ostale pomembne informacije (rok uporabnosti, proizvajalec, poreklo).
Slike so simbolične. Pridržujemo si pravico do tipkarskih napak.

ENERGIJSKA VREDNOST V KJ / 100G 285
ENERGIJSKA VREDNOST V KCAL / 100G 68
MAŠČOBE NA 100G 3,5
OD TEGA NASIČENE MAŠČOBE NA 100G 1,5
OGLJIKOVI HIDRATI NA 100G 7,5
OD TEGA SLADKORJI NA 100G 7,4
BELJAKOVINE NA 100G 1,4
SOL NA 100G 0,05
RIBE IN PROIZVODI IZ NJIH DA
ZRNJE SOJE IN PROIZVODI IZ NJEGA DA
MLEKO IN MLEČNI PROIZVODI DA

LAKTOZA (iz MLEKA), rastlinska olja (palmovo, repično, kokosovo, sončnično, dodani oligosaharidi materinega mleka - HMO3'GL
Z dodatkom prebiotičnih oligosaharidov GOS/FOS (9:1), LCP (DHA, AA, EPA) in nukleotidov, postbiotikov in humanega oligosaharida 3’GL.

KORAK 1
Umijte si roke in sterilizirajte vse pripomočke.
KORAK 2
Zavrite pitno vodo in pustite, da se ohladi na 40°C. Ustrezno količino vode (preverite navodila na embalaži) nalijte v sterilno stekleničko.
KORAK 3
Merico napolnite z izdelkom in jo na strgalu pakiranja poravnajte do roba. Uporabljajte le priloženo merico. Prahu ne pritiskajte navzdol.
KORAK 4
Ustrezno količino prahu stresite v vodo. Točno količino odčitajte s tabele na embalaži. Preveč ali premalo prahu je lahko škodljivo. Zaprite stekleničko. Močno vertikalno stresajte vsaj 10 sekund, dokler se prah popolnoma raztopi (kotaljenje ali stresanje stekleničke v krogih ne zadostuje).
KORAK 5
Ohladite pod tekočo vodo in preverite temperaturo obroka pred hranjenjem. Pripravljen obrok takoj uporabite.

< Nazaj

Sorodni izdelki