Steklenička Avent, Natural Response, AFV, SCY 670/01, 125 ml

10,99


 

Izdelek trenutno ni na zalogi.

EAN koda artikla: 8710103990338

Iztekanje kot na prsih, pomaga zmanjšati težave s hranjenjem
Zagotavlja mirno in udobno hranjenje. Cucelj z naravnim odzivom podpira dojenčkov edinstveni ritem sesanja, požiranja in dihanja. Ventil AirFree pa je zasnovan za odvajanje zraka, da ga dojenček pri hranjenju ne požira, kar je dodatna zaščita pred trebušnimi krči, napenjanjem in refluksom.
1 steklenička
125 ml
Cucelj s pretokom 2
Airfree ventil
Naraven oprijem otroka s cucljem v obliki dojke
Širok, mehak in prilagodljiv cucelj je zasnovan tako, da posnema obliko in občutek dojke, kar dojenčku pomaga, da lažje prime za cucelj in se udobno hrani.
Cucelj sprošča mleko, ko dojenček aktivno pije
Cucelj z naravnim odzivom deluje usklajeno z naravnim ritmom hranjenja vašega dojenčka, zato je lažje kombinirati dojenje in hranjenje po steklenički. Cucelj ima edinstveno odprtino, skozi katero se sprošča mleko samo, ko dojenček aktivno pije. Ko dojenček naredi premor za požiranje in dihanje, tudi mleko neha iztekati.
Zasnova zmanjšuje težave s hranjenjem
Zasnova ventila AirFree omogoča dodatno zaščito pred težavami s hranjenjem, saj dojenčku med pokončnim hranjenjem preprečuje požiranje zraka.

  • Opombe

Na sliki ali drugih podrobnostih izdelka so prikazane informacije o izdelku, ki so karseda natančne in osvežene. Lahko se zgodi, da se nekatere informacije, kot so blagovna znamka, seznam sestavin, označba hranilne vrednosti in druge informacije, občasno spremenijo. Vsi obvezni in predpisani podatki so navedeni na izdelku, njegovi embalaži ali etiketi.
Priporočamo vam, da pred uporabo oz. uživanjem izdelka vedno skrbno preberete navodila za uporabo in ostale pomembne informacije (rok uporabnosti, proizvajalec, poreklo).
Slike so simbolične. Pridržujemo si pravico do tipkarskih napak.

< Nazaj

Sorodni izdelki