Knjiga Zgodba o Francesci

6,99


 

Izdelek trenutno ni na zalogi.

EAN koda artikla: 9789610049654

Bodo Rdeče navihanke naposled le pokončale nevarni Rdeči svet? On skrivaj služi Kroni – je mož, zavezan dolžnosti, obenem pa razočaran moški, ki neverjetno privlači žensko, ki mu grozi, da bo uničila ves njegov svet. Pravijo mu hudič iz Dorseta. Je samotar, mož neizmerne moči. Premika se med sencami, stranpotmi in plesnimi dvoranami in je neustavljiv kot eno najnevarnejših orožij Krone. Toda ko se njegov pogled ustavi na neizmerno lepi grofici Mont Claire, Francesci Cavendish, se zave, da je ona zanj popolna. RESNIČNA LJUBEZEN SE NE SKRIVA ZA MASKAMI.

  • Opombe

Na sliki ali drugih podrobnostih izdelka so prikazane informacije o izdelku, ki so karseda natančne in osvežene. Lahko se zgodi, da se nekatere informacije, kot so blagovna znamka, seznam sestavin, označba hranilne vrednosti in druge informacije, občasno spremenijo. Vsi obvezni in predpisani podatki so navedeni na izdelku, njegovi embalaži ali etiketi.
Priporočamo vam, da pred uporabo oz. uživanjem izdelka vedno skrbno preberete navodila za uporabo in ostale pomembne informacije (rok uporabnosti, proizvajalec, poreklo).
Slike so simbolične. Pridržujemo si pravico do tipkarskih napak.

< Nazaj