Knjiga Ptice pevke

6,99


 

Izdelek trenutno ni na zalogi.

EAN koda artikla: 9789610049012

Ganljiv roman o iskanju svobode in boljšega življenja! Nevidna hodi po našem svetu. Skrbi za naše otroke, pospravlja naše domove. Ima zgodbo, ki bi jo rada povedala. Ji boste prisluhnili? Niša je prečkala ocean, da bi otroku omogočila lepšo prihodnost. Čez dan skrbi za Petrino hčer, ponoči v svetlobi tablice vzgaja svojo deklico. Nišin ljubimec Janis je krivolovec, ki vsako zimo lovi drobne ptice pevke na poti v Afriko. Njegove sanje o novem življenju in poroki z Nišo se razblinijo, ko Niša izgine. Nikomur ni mar za izginotje gospodinjske pomočnice, razen Petri in Janisu. Ko jo začneta iskati, spoznata, kako malo v resnici vesta o…

  • Opombe

Na sliki ali drugih podrobnostih izdelka so prikazane informacije o izdelku, ki so karseda natančne in osvežene. Lahko se zgodi, da se nekatere informacije, kot so blagovna znamka, seznam sestavin, označba hranilne vrednosti in druge informacije, občasno spremenijo. Vsi obvezni in predpisani podatki so navedeni na izdelku, njegovi embalaži ali etiketi.
Priporočamo vam, da pred uporabo oz. uživanjem izdelka vedno skrbno preberete navodila za uporabo in ostale pomembne informacije (rok uporabnosti, proizvajalec, poreklo).
Slike so simbolične. Pridržujemo si pravico do tipkarskih napak.

< Nazaj

Sorodni izdelki