Sanytol za dezinfekcijo perila, 500 ml

4,49


 

Izdelek trenutno ni na zalogi.

EAN koda artikla: 3045200765004

Aditivno razkužilo za tekstil za odstranjevanje 99,9% oblačil iz mikrobov. Odpravlja bakterije, ki povzročajo neprijetne vonjave v oblačilih, brisačah, tekstilih. Pušča prijeten in trajen parfum. Pusti prijeten parfum brez potrebe po mehčalcu. Odstrani neprijetne vonjave z oblačil in uniči bakterije, ki jih povzročajo. Uporablja se v vseh vrstah tkanin in oblačil, kot so športna oblačila, intimna oblačila, dom (brisače, rjuhe, prti), tekstil za dojenčke,…

  • Opombe
  • Sestavine
  • Navodila za uporabo

Na sliki ali drugih podrobnostih izdelka so prikazane informacije o izdelku, ki so karseda natančne in osvežene. Lahko se zgodi, da se nekatere informacije, kot so blagovna znamka, seznam sestavin, označba hranilne vrednosti in druge informacije, občasno spremenijo. Vsi obvezni in predpisani podatki so navedeni na izdelku, njegovi embalaži ali etiketi.
Priporočamo vam, da pred uporabo oz. uživanjem izdelka vedno skrbno preberete navodila za uporabo in ostale pomembne informacije (rok uporabnosti, proizvajalec, poreklo).
Slike so simbolične. Pridržujemo si pravico do tipkarskih napak.

Vsebuje: Kvaterne amonijeve spojine, benzil-C12-16-alkildimetil, kloridi; 47,5 mg/g proizvoda. <5% kationskih in neionskih površinsko aktivnih snovi. Parfum.

Navodilo za uporabo: V pralnem stroju: uporaben je z vsemu vrstami pralnih sredstev. V predal za mehčalec namesto mehčalca zlijte 3/4 pokrovčka (30 mL) proizvoda. Perilo operite kot običajno, pri tem upoštevajte navodila za pranje, navedena na etiketi obl

< Nazaj

Sorodni izdelki