Detergent Tuš Univerzal, tekoči za perilo, 1,5 l

4,79


 

Izdelek trenutno ni na zalogi.

EAN koda artikla: 3831029352163

Univerzalni tekoči detergent je namenjen pranju vseh vrst belih in barvnih oblačil, razen svile in volne. Učinkuje že pri 30 °C. Detergent se lahko uporablja pri ročnem in strojnem pranju.
Navodila za uporabo:
Ročno pranje: V 5l vode dodajte 40 ml sredstva in dobro premešajte. Ne prekoračite odmerka. Oblačila naj se namakajo v pripravljeni raztopini približno 10 minut. Nato jih ročno operite. Po vsakem pranju operite roke v čisti vodi.
Strojno pranje: Pralni stroj napolnite z umazanim perilom in tekočim detergentom. Upoštevajte navodila za doziranje tekočega detergenta. Ne prekoračite odmerka. Izberite ustrezen program za pranje. Vedno upoštevajte navodila za pranje, ki so na etiketi oblačil. V primeru novih oblačil, še posebej, če so iz bombaža, lahko pride do naravne izgube barve. Zato je priporočljivo, da se nova oblačila opere najprej ročno, da se preveri obstojnost barve. Nova oblačila operite ločeno. Belih oblačil ne perite skupaj z barvnimi oblačili. 30°C, 40°C, 60°C, 90°C.
Rok uporabe: Najmanj 3 leta od datuma proizvodnje, ki je odtisnjen na embalaži. Hraniti pri sobni temperaturi.

  • Opombe
  • Sestavine

Na sliki ali drugih podrobnostih izdelka so prikazane informacije o izdelku, ki so karseda natančne in osvežene. Lahko se zgodi, da se nekatere informacije, kot so blagovna znamka, seznam sestavin, označba hranilne vrednosti in druge informacije, občasno spremenijo. Vsi obvezni in predpisani podatki so navedeni na izdelku, njegovi embalaži ali etiketi.
Priporočamo vam, da pred uporabo oz. uživanjem izdelka vedno skrbno preberete navodila za uporabo in ostale pomembne informacije (rok uporabnosti, proizvajalec, poreklo).
Slike so simbolične. Pridržujemo si pravico do tipkarskih napak.

Sestavine po Uredbi o detergentih EC 648/2004: < 5%: anionske površinsko aktivne snovi; parfumi (Limonene), konzervansi (Benzisothiazolinone, Sodium Pyrithione).

< Nazaj

Sorodni izdelki