Barva za tkanine Ideal all in One črna, 230g

4,79


 

Izdelek trenutno ni na zalogi.

EAN koda artikla: 3045206157131

Sijoče barve – s pomočjo edinstvene formule, ki vsebuje barvne snovi in fiksir, se doseže intenzivna ter enakomerna barva, ki tudi po več pranjih ne zbledi.
Praktična uporaba za tekstil – samo eno vrečko z njeno vsebino (barvne snovi + fiksir + sol) položite v boben pralnega stroja.
Skrbno – zahvaljujoč visokotehnološki formuli deluje nova tekstilna barva IDEAL že od 30°C! Tako lahko barvate ob tem pa hkrati prihranite pri energiji ter obvarujete občutljive tkanine.
Obarvajo se: Tkanine iz bombaža, lana, svile, viskoze, jute, tencela, linocela, modala. Primerno tudi za barvanje mešanih tkanin, ki vsebujejo več kot 50% bombaža, lanu, svile, viskoze ali jute: barvni ton je seveda svetlejši kot na tkaninah iz 100% naravnih vlaken (bombaž, lan…). Obstaja možnosti, da bo po barvanju končni izdelek popackan.
NE OBARVAJO SE: Tkanine iz 100% poliestra, 100% akrila, 100% acetata, klorova vlakna, tkanine z napotkom za pranje “kemično čiščenje”, vlakna, ki so obdelana s scotchgard-om, impregni

  • Opombe
  • Sestavine
  • Navodila za uporabo

Na sliki ali drugih podrobnostih izdelka so prikazane informacije o izdelku, ki so karseda natančne in osvežene. Lahko se zgodi, da se nekatere informacije, kot so blagovna znamka, seznam sestavin, označba hranilne vrednosti in druge informacije, občasno spremenijo. Vsi obvezni in predpisani podatki so navedeni na izdelku, njegovi embalaži ali etiketi.
Priporočamo vam, da pred uporabo oz. uživanjem izdelka vedno skrbno preberete navodila za uporabo in ostale pomembne informacije (rok uporabnosti, proizvajalec, poreklo).
Slike so simbolične. Pridržujemo si pravico do tipkarskih napak.

C.I REACTIVE BLACK 5 (EC 241-164-5); dinatrijev metasilikat (CAS 6834-92-0); C.I REACTIVE ORANGE DER 8068 (CAS 187026-95-5)

NAVODILA ZA BARVANJE V PRALNEM STROJU
Priporočamo uporabo rokavic in predpasnika. Suha oblačila stehtajte.
1) Odrežite zgornji del vrečke ter odprto vrečko z vsebino položite v boben pralnega stroja. 2) Ob vrečko zložite perilo in pazite, da vsebino ne pr

< Nazaj

Sorodni izdelki