Tablete TUŠ za strojno pomivanje posode Eko, 30/1

5,69


 

Izdelek trenutno ni na zalogi.

EAN koda artikla: 3831029359810

Ekološke več funkcijske tablete za strojno pomivanje posode v vodotopni foliji, v novi izboljšani formuli za brezhibno čistočo vaše posode in pribora. Ne vsebujejo parfumov, fosfatov in barvil. Zaradi vodotopne folije so enostavne in praktične za uporabo. Sestavine po Uredbi o detergentih EC 648/2004: 5% – < 15%: belila na osnovi kisika; < 5%: neionske površinsko aktivne snovi, polikarboksilati; encimi (amilaza, proteaza).

  • Opombe
  • Navodila za uporabo

Na sliki ali drugih podrobnostih izdelka so prikazane informacije o izdelku, ki so karseda natančne in osvežene. Lahko se zgodi, da se nekatere informacije, kot so blagovna znamka, seznam sestavin, označba hranilne vrednosti in druge informacije, občasno spremenijo. Vsi obvezni in predpisani podatki so navedeni na izdelku, njegovi embalaži ali etiketi.
Priporočamo vam, da pred uporabo oz. uživanjem izdelka vedno skrbno preberete navodila za uporabo in ostale pomembne informacije (rok uporabnosti, proizvajalec, poreklo).
Slike so simbolične. Pridržujemo si pravico do tipkarskih napak.

Navodila za uporabo: Priporočamo, da iz higienskih razlogov in zaščite vašega pomivalnega stroja pred pranjem iz posode in pribora odstranite ostanke hrane in večjo umazanijo ter jih splaknete. Posodo in pribor namestite v ustrezne košare v pomivalnem stroju, pri tem pa pazite, da ne ovirate vrtečih se delov in grelnega telesa. Vstavite eno tableto skupaj z folijo v dozirni prostor pomivalnega stroja ter ga zaprite. Folije v katero je zavita tableta ne trgajte ali režite, ker je vodotopna (se povsem raztopi) in pripravljena za neposredno uporabo. Tableto vzemite iz škatle vedno samo z suhimi in čistimi rokami. Izberite primeren način pranja posode in vklopite pomivalni stroj. Priporočamo, da uporabite program izpiranja pri nizki temperaturi (50°C - 55°C), perite z do konca napolnjenim strojem in priporočenim odmerjanjem (1 tableta na 1 pralni cikel). Tako porabite manj energije in vode ter zmanjšate onesnaževanje vode. Pri trdoti vode nad 21°dH priporočamo uporabo dodatne soli in sredstva za izpiranje. Trdoto vode lahko preverite pri vašem krajevnem oskrbovalcu z vodo. Glede uporabe dodatne soli in sredstva za izpiranje vedno upoštevajte navodila proizvajalca vašega pomivalnega stroja. Redno čistite filter vašega pomivalnega stroja. V pomivalnem stroju nikoli ne čistite predmetov ali posode, ki ni namenjena za strojno pranje (npr. starinsko in ročno poslikani porcelan in kristal, razne plastične posode, ki so občutljive na višje temperature,..). Srebrni deli vaše posode ali pribora ne smejo priti v direkten stik z nerjavečim jeklom, ker lahko pride do spremembe barve. V primeru povečane vlažnosti v prostoru lahko tablete vežejo vodo in nekoliko spremenijo zunanji videz, kar pa ne vpliva na njihovo kakovost. Korozija stekla je odvisna od občutljivosti in kakovosti stekla ter drugih zunanjih vplivov med pranjem. Kozarci in posoda iz lomljivega materiala se med pranjem zaradi drgnjenja lahko poškodujejo, zato bodite pozorni kako jih zlagate v pomivalni stroj.

< Nazaj

Sorodni izdelki