Parf.voda Chloe, žen., Nomade, 30 ml

71,99


 

Izdelek trenutno ni na zalogi.

EAN koda artikla: 3614223111404

Ženska Chloé izžareva svobodo in brezpogojno, naravno eleganco. Samozavestna in navdihujoča, se izpopolnjuje skozi svoje izkušnje in srečanja ter dokazuje, kdo je, ne pa da se vsiljuje. Ta notranja moč jo spodbuja k sprejemanju raznolikosti. Za seboj pušča vonj, ki jo določa na vsakem koraku, na vsakem mestu, ki ga obišče. Čarobni vonj sadno-lesnatih tkanj, vabljivi in rafinirani akordi očarajo in tvorijo veličastno lestvico, ki navdihuje in daje ženski podobi neprimerljiv šarm.

  • Opombe

Na sliki ali drugih podrobnostih izdelka so prikazane informacije o izdelku, ki so karseda natančne in osvežene. Lahko se zgodi, da se nekatere informacije, kot so blagovna znamka, seznam sestavin, označba hranilne vrednosti in druge informacije, občasno spremenijo. Vsi obvezni in predpisani podatki so navedeni na izdelku, njegovi embalaži ali etiketi.
Priporočamo vam, da pred uporabo oz. uživanjem izdelka vedno skrbno preberete navodila za uporabo in ostale pomembne informacije (rok uporabnosti, proizvajalec, poreklo).
Slike so simbolične. Pridržujemo si pravico do tipkarskih napak.

< Nazaj