Aspirator Baby Nossse

Aspirator Baby Nossse
20

11,16

13,95 €


 

Izdelek trenutno ni na zalogi.

EAN koda artikla: 5998321500093

Veljavnost akcije: 25.‐25. 1. 2021

Baby Nossse aspirator za čiščenje majhnih, zamašenih noskov s pomočjo domačega sesalnika.
Otrok potrebuje čiste dihalne poti za lažje hranjenje in mirno spanje. Idealno rešitev problemov ponuja Baby Nossse aspirator
za čiščenje majhnih, zamašenih noskov s pomočjo domačega sesalnika.
Če sluz ostane v nosku lahko okuži grlo in ušesa preko povezave dihalno- slušnih poti. Posledici sta lahko pljučnica in vnetje ušes. Aspirator pripomore, da premagate nahod in s tem minimalizirate tveganje zapletov pri prehladu, slabem počutju ter zagotovite miren spanec otroku in sebi. S pomočjo aspiratorja lahko odstranite izcedek na najbolj učinkovit način.
Čeprav se sliši drastično, da »sesamo nos«, je v celotnem postopku moteč le zvok sesalnika, na kar pa se lahko prej ko slej vsak otrok navadi. Če boste rešili problem otroškega zamašenega noska, si boste tudi kot starši sami oddahnili. Če otrok na začetku še kar joka ob poslušanju zvoka sesalca, naj bo proces čiščenja čim bolj igriv, sproščen. Sam aspirator ni nič bolj zastrašujoč, kot ročni aspiratorji. Nima ostrih robov, otrok ga lahko vzame v roke in se z njim spoprijatelji.
Uporaba je možna pri vsakem otroku od starosti novorojenčka
° Je varen, neboleč, ne škoduje sluznici, lahko ga uporabljate večkrat na dan
° Pospešuje zdravljenje dihalnih poti in omogoči lažje dihanje
° Medicinsko odobren proizvod
° Enostavna uporaba
° Je majhen, lahek, zanesljiv, enostaven aparat
° Je higieničen, možno ga je dezinficirati
° Uporabi moč sesalnika, vseeno pa zmanjša tlak na primernega
° Konstantni vlek
° Brez BPA
° Možna uporaba večih izvedb aspiratorja (steklen zbiralnik, povečan zbiralnik)

  • Opombe

Na sliki ali drugih podrobnostih izdelka so prikazane informacije o izdelku, ki so karseda natančne in osvežene. Lahko se zgodi, da se nekatere informacije, kot so blagovna znamka, seznam sestavin, označba hranilne vrednosti in druge informacije, občasno spremenijo. Vsi obvezni in predpisani podatki so navedeni na izdelku, njegovi embalaži ali etiketi.
Priporočamo vam, da pred uporabo oz. uživanjem izdelka vedno skrbno preberete navodila za uporabo in ostale pomembne informacije (rok uporabnosti, proizvajalec, poreklo).
Slike so simbolične. Pridržujemo si pravico do tipkarskih napak.

< Nazaj

Sorodni izdelki