Termometer za vodo Suavinex, Tiger, več barv

9,99


 

Izdelek trenutno ni na zalogi.

EAN koda artikla: 8426420303996

Lastnosti:
– Natančno merjenje idealne temperature kopalne vode.
– Ne vsebuje živega sreba.
– Popolnoma varen in nestrupen za otroka.
– Primeren od 0 mesecev dalje.
– Preprosto za uporabo;
– Najprej napolnite posodo ali kad z vodo.
– Termometer položite v vodo in počakajte na indikator temperature, da se ustavi, preden daste otroka v vodo. Če je kazalec v rdečem območju, je voda zelo vroča. Če se ustavi v modrem območju, je premrzlo. Končno je zelena cona tista z idealno temperaturo za dojenčka.
– Termometer lahko vedno držite v vodi, da ocenite njegovo temperaturo, dokler se kopel ne konča.
Termometer za v vodo, blagovne znamke Suavinex je v veliko pomoč pri merjenju temperature kopalne vode dojenčkov in novorojenčkov.
S tem termometrom trenutek za kopanje postane koristna izkušnja za vse. Natančneje, ta izdelek ne vsebuje živega srebra, zato je popolnoma varen in nestrupen za otroka. Prav tako je zelo preprost za uporabo; samo sledite barvam na zaslonu, da vidite, ali je temperatura vode ustrezna. Tako se kopanje izkaže za vsakodnevni ritual ne le za higieno, temveč tudi za odnos in stik med dojenčki ter starši. Končno postane kopanje vašega otroka varnejše brez truda.

  • Opombe

Na sliki ali drugih podrobnostih izdelka so prikazane informacije o izdelku, ki so karseda natančne in osvežene. Lahko se zgodi, da se nekatere informacije, kot so blagovna znamka, seznam sestavin, označba hranilne vrednosti in druge informacije, občasno spremenijo. Vsi obvezni in predpisani podatki so navedeni na izdelku, njegovi embalaži ali etiketi.
Priporočamo vam, da pred uporabo oz. uživanjem izdelka vedno skrbno preberete navodila za uporabo in ostale pomembne informacije (rok uporabnosti, proizvajalec, poreklo).
Slike so simbolične. Pridržujemo si pravico do tipkarskih napak.

< Nazaj

Sorodni izdelki