Obliži Dolorelax, med - topli učinek, 3/1

8,49


 

Izdelek trenutno ni na zalogi.

EAN koda artikla: 8017331047286

Dolorelax Med nudi naravni vir prijetne toplote, ki traja več ur. Ob primerni uporabi so obliži primerni za vse vrste osebnih potreb. Dolorelax Med je najbolj učinkovit pri lajšanju v mišicah in sklepih, pri akutnih bolečinah v vratu, v ledvenem predelu, v ramenih in pri revmatskih obolenjih. Hkrati pa lajša bolečine, ki nastanejo pri hujših trebušnih krčih in v času bolečega menstrualnega cikla. Dolorelax Med medicinski pripomoček za toplotno terapijo vsebuje mešanico železovega prahu, ki ustvari proces hitre oksidacije v stiku s kisikom v zraku in zato proizvaja toploto. Obliž zagotavlja 8 ur toplotne terapije pri temperaturi približno 40°C.

  • Opombe
  • Sestavine
  • Navodila za uporabo

Na sliki ali drugih podrobnostih izdelka so prikazane informacije o izdelku, ki so karseda natančne in osvežene. Lahko se zgodi, da se nekatere informacije, kot so blagovna znamka, seznam sestavin, označba hranilne vrednosti in druge informacije, občasno spremenijo. Vsi obvezni in predpisani podatki so navedeni na izdelku, njegovi embalaži ali etiketi.
Priporočamo vam, da pred uporabo oz. uživanjem izdelka vedno skrbno preberete navodila za uporabo in ostale pomembne informacije (rok uporabnosti, proizvajalec, poreklo).
Slike so simbolične. Pridržujemo si pravico do tipkarskih napak.

SESTAVA: železo, natrijev poliakrilat, aktivno oglje, natrijev klorid, natrijev tripolifosfat, voda.

NAVODILO ZA UPORABO:Koža mora biti pred uporabo obliža suha in brez potu. Obliž vzemite iz plastičnega ovoja, odstranite zaščitno folijo,ter obliž položite na boleče mesto.Obliža ne uporabljajte med spanjem, saj lahko povzroči opekline.Še posebej bodite p

< Nazaj

Sorodni izdelki