Knjiga Spoštovanje

6,99


 

Izdelek trenutno ni na zalogi.

EAN koda artikla: 9789610045144

Svet se je spremenil in razkritja gibanja #jaztudi so zastavila resna vprašanja o tem, kako mladi razumejo svojo seksualnost in privolitev. Spoštovanje osvetli ta in druga vprašanja ter pojasni, kako naj mladi pristopajo k seksu in kako naj razumejo seks in odnose v 21. stoletju. S pomočjo knjige bodo fantje in punce veliko lažje razumeli, kako se morajo vesti. Inti Chavez Perez, pisec in učitelj spolne vzgoje iz Göteborga na Švedskem, brez predsodkov in dlake na jeziku razišče teme, kot so privolitev, odnosi, telesna podobna, spolna identiteta in spolna usmerjenost. Spoštovanje je knjiga, ki bo mlade, še posebej fante, naučila…

  • Opombe

Na sliki ali drugih podrobnostih izdelka so prikazane informacije o izdelku, ki so karseda natančne in osvežene. Lahko se zgodi, da se nekatere informacije, kot so blagovna znamka, seznam sestavin, označba hranilne vrednosti in druge informacije, občasno spremenijo. Vsi obvezni in predpisani podatki so navedeni na izdelku, njegovi embalaži ali etiketi.
Priporočamo vam, da pred uporabo oz. uživanjem izdelka vedno skrbno preberete navodila za uporabo in ostale pomembne informacije (rok uporabnosti, proizvajalec, poreklo).
Slike so simbolične. Pridržujemo si pravico do tipkarskih napak.

< Nazaj

Sorodni izdelki