Kapsule Medex Gelee Royale Super + D, 30/1

11,99


 

Izdelek trenutno ni na zalogi.

EAN koda artikla: 3838988324118

Edinstvena kombinacija 1000 mg matičnega mlečka in vitamina D za dolgoročno podporo imunskemu sistemu.
Vitamin D ali »sončni vitamin« igra ključno vlogo pri delovanju imunskega sistema. Človeško telo ga tvori ob izpostavljenosti UVB sončnim žarkom. V zimskih mesecih, ko smo manj izpostavljeni sončnim žarkom, je pomanjkanje vitamina D še bolj očitno, zato se priporoča njegovo dodajanje.
Vitamin D prispeva k delovanju imunskega sistema.
Matični mleček je naravno uravnotežen in bogat kompleks hranilnih snovi, ki delujejo v medsebojni sinergiji. Za človeka je matični mleček več kot le hrana. Pomembno je le, da izberete pravega. Pri izbiri matičnega mlečka bodite pozorni na kakovost, ne le na količino matičnega mlečka. Najpomembnejša izmed njegovih sestavin je nenasičena maščobna kislina 10-HDA (10-hidroksi-2-decenojska kislina), ki se nahaja izključno v matičnem mlečku in je pomembno merilo kakovosti in učinkovitosti matičnega mlečka. Zato smo v Medexu njeno vrednost v izdelkih standardizirali in tako zagotovili njihovo stalno kakovost.

  • Opombe
  • Sestavine

Na sliki ali drugih podrobnostih izdelka so prikazane informacije o izdelku, ki so karseda natančne in osvežene. Lahko se zgodi, da se nekatere informacije, kot so blagovna znamka, seznam sestavin, označba hranilne vrednosti in druge informacije, občasno spremenijo. Vsi obvezni in predpisani podatki so navedeni na izdelku, njegovi embalaži ali etiketi.
Priporočamo vam, da pred uporabo oz. uživanjem izdelka vedno skrbno preberete navodila za uporabo in ostale pomembne informacije (rok uporabnosti, proizvajalec, poreklo).
Slike so simbolične. Pridržujemo si pravico do tipkarskih napak.

liofilizirani matični mleček, želatinasta ovojnica, rižev škrob, vitamin D, sredstvi proti sprijemanju: magnezijeve soli mašcobnih kislin in silicijev dioksid.

< Nazaj