Čistilo Sanytol za kuhinjo, 500 ml

4,29


 

Izdelek trenutno ni na zalogi.

EAN koda artikla: 3045206392006

Sanytol kuhinjsko razkuževalno čistilo s svojo formulo s trojnim delovanjem odpravlja 99,9% mikroorganizmov. Zmogljiv – omogoča enostavno čiščenje vseh maščob in oblog.

  • Opombe
  • Sestavine
  • Navodila za uporabo

Na sliki ali drugih podrobnostih izdelka so prikazane informacije o izdelku, ki so karseda natančne in osvežene. Lahko se zgodi, da se nekatere informacije, kot so blagovna znamka, seznam sestavin, označba hranilne vrednosti in druge informacije, občasno spremenijo. Vsi obvezni in predpisani podatki so navedeni na izdelku, njegovi embalaži ali etiketi.
Priporočamo vam, da pred uporabo oz. uživanjem izdelka vedno skrbno preberete navodila za uporabo in ostale pomembne informacije (rok uporabnosti, proizvajalec, poreklo).
Slike so simbolične. Pridržujemo si pravico do tipkarskih napak.

Didecildimetilamonijev klorid, 9,5g/kg proizvoda, < 5% fosfatov, kationske površinsko aktivne snovi, neionski tenzidi, parfumi.

Podjetje Sanytol, strokovnjak za dezinfekcijo brez uporabe belil je razvil formulo z izredno močjo čiščenja.
Tekoče dezinfekcijsko sredstvo in čistilo z vonjem LIMONE se uporablja za površine v kuhinji ter za dezinfekcijo opreme in posode, ki prihajajo v stik z živili. Deluje proti škodljivim organizmom in sicer proti bakterijam, glivicam in virusom. Namenjen je splošni uporabi. Dezinficira in temeljito odstranjuje maščobo, je biološko razgradljiv, ne poškoduje površin ter odstranjuje neprijeten vonj. Odstrani do 99,99% mikroorganizmov.

< Nazaj

Sorodni izdelki