?>
😲 BREZPLAČNA POŠTNINA 😲
ob nakupu nad 49 €! 🚛 📦❣️

Z nakupi v Tuš drogeriji do 50 % popusta za izdelke ROX Beauty

Z nakupi v Tuš drogeriji zbirajte točke in prihranite kar 50 % ob nakupu visokokakovostnih izdelkov ROX Beauty. Vse, kar potrebujete za profesionalen beauty tretma v udobju lastnega doma odslej na enem mestu v vaši najljubši Tuš drogeriji. 

Kako do ugodnih cen?

1. Zbirajte točke: 1 € nakupa = 1 točka na vašo Tuš klub kartico. Točke lahko zbirate med 12. 4. in 31. 5. 2023.

2. Zbiranje in unovčevanje točk zvestobe velja za izbrane izdelke Rox Beauty in poteka v vseh poslovalnicah Tuš drogerij in ne velja v spletni Tuš drogeriji.

Vrhunska nega. Rezervirana za vas.

Izdelki ROX Beauty so rezervirani za vse, ki želijo brezhibno kožo vsak dan, brez obiska kozmetičnega salona.

Odstranitev dlačic, lifting tretmaji, čiščenje obraza - vse to in še več vam omogočajo inovativni izdelki, ki jih lahko odnesete s seboj tudi na potovanje.

Zbiranje in unovčevanje točk zvestobe velja za izbrane izdelke Rox Beauty ter poteka v vseh poslovalnicah Tuš drogerij in ne velja v spletni Tuš drogeriji. Točke se zbirajo pri vsakem  nakupu ob predložitvi Tuš klub kartice v času od 12. 4. do 31. 5. 2023, unovčijo pa se lahko do 11. 6. 2023. Vsak 1 € nakupa pomeni 1 točko. akcijske cene veljajo ob unovčenju potrebnega števila točk, ki je navedeno poleg izdelka, in ob predložitvi Tuš klub kartice. Izdelki so na voljo tudi po redni ceni. Ponudba velja do razprodaje zalog.