?>
😲 BREZPLAČNA POŠTNINA 😲
ob nakupu nad 45 €! 🚛 📦❣️

Ali znate pravilno navlažiti kožo?

Na spletu in v lepotnih revijah boste našli mnogo nasvetov, kako, še posebej v zimskih mesecih, ustrezno navlažiti svojo kožo. Komu verjeti in ali sploh obstajajo pravila, ki veljajo za vse?

Poznate svoj tip kože?

Že prva napaka, ki jo lahko naredite, je, da uporabljate napačno hidratantno kremo, ki ne ustreza vašemu tipu kože. Če niste prepričani, lepotni strokovnjaki priporočajo preprost test: kako je videti koža po celem dnevu? Kakšen je občutek? Ali je T-predel masten ali suh? Tako boste najhitreje določili svoj tip.

Kakšno je vreme?

Žal ni vsaka vlažilna krema primerna za vašo kožo v različnih letnih časih in tudi če potujete daleč, kjer je drugačno podnebje, bi le-temu morali prilagoditi svojo nego. V bolj suhem območju izberite bolj bogato vlažilno kremo, medtem ko v vlažnem zraku zadostuje lahek gel, ki se hitro vpije.

Ne pozabite na zaščito pred soncem

Sonce zelo dobro pripomore k prehitremu staranju kože. Na embalažah izdelkov z ZF po navadi najdemo podatke o zaščiti pred UVB-žarki, ki opečejo kožo, medtem ko pogosto manjkajo podatki o zaščiti pred UVA-žarki, ki povzročajo fotostaranje kože.

Izberite kremo, ki ščiti pred obema vrstama nevarnih žarkov in ki hkrati navlaži kožo.

< Nazaj

Ostale novice

  • Velikonočni lov na pirhe je tu! Našo spletno drogerijo je že obiskal velikonočni zajček in zate skril velikonočne pirhe.  Sprehodi se po naši spletni ponudbi in poišči super presenečenja, ki smo jih skrili zate. Lov na pirhe traja od 1.4. – 6.4.2021. Vsak dan znova lahko poiščeš skrite pirhe.

  • Nova profesionalna linija obrazne nege Natura Siberica je tu!   Če tudi vi opažate, da je vaša koža utrujena in izgublja sijaj, potem bodo izdelki iz nove linije popolni za vas, saj koži povrnejo življenje in svežino. Ste tudi vi začeli posvečati vedno več pozornosti negi obraza? Edino pravilno! Negovanje … Več

  • Zaradi super odziva na našo objavo z nasveti za jutranjo rutino smo se odločili, da vam ponudimo malce več. V spodnjem članku smo vam zato pripravili nekaj nasvetov za boljši začetek dneva in nekaj idej za zdrave obroke. Naj vas naslov ne zavede, to ni ena tistih diet, ki temelji … Več