?>
😲 BREZPLAČNA POŠTNINA 😲
ob nakupu nad 45 €! 🚛 📦❣️

Že poznaš Afroditino linijo Clean Phase?

Zala Zagoričnik, ustvarjalka bloga Zalabell (www.zalabell.com)

CLEAN PHASE linija slovi po širokem naboru izdelkov, razdeljenih na stopnje in na tip kože – vsaka od vas lahko torej najde izdelke, ki bodo ustrezali njeni koži.

ČIŠČENJE & NEGA PO KORAKIH
Dejstvo, ki se ga tudi sama dolgo nisem zavedala je, kako pomembno je da kožo vsako jutro in vsak večer očistimo. Zjutraj, da speremo z obraza vse, kar je naša koža čez noč izločila in jo pripravimo na nov dan ter zvečer, da odstranimo ličila ter ostale nečistoče. Po čiščenju jo toniziramo, da jo navlažimo in ji povrnemo naravno pH ravnovesje, tudi tega v preteklosti nisem počela – zdaj vem kako je moja koža po tem hrepenela in tonika iz svoje nege ne bom več izključila. 1x do 2x na teden pa svoji koži privoščimo še piling, ki odstrani nečistoče in odmrle celice kože. Moja nega kože torej vsebuje slednje korake:

 1. KORAK zjutraj in zvečer uporabim izdelek za ČIŠČENJE glede na tip svoje kože (moja je mastna do mešana)
  2. KORAK zjutraj in zvečer nanesem TONIK
  + KORAK uporabim piling 1x do 2x tedensko

Z oznakami 1, 2 in + so označeni tudi izdelki iz linije CLEAN PHASE – na ta način lahko takoj razberemo, kateremu koraku ustrezajo in si sestavimo svojo kombinacijo.

Moji favoriti so:
HYDRA ČISTILNI GEL
HYDRA ČISTILNA KREMA
HYDRA TONIK ALOE VERA
ČISTILNA PENA
KREMNI PILING natural

Poleg primernih čistilnih produktov za svoj tip kože pa je za njeno lepoto potrebno skrbeti tudi na druge načine – mojih nekaj trikov za lepšo kožo:

 • čez dan spijem dovolj vode (vsaj 2 litra)
 • uporabljam brisačko izključno za predel obraza (v pranje jo dam po dveh uporabah)
 • gibanje – s potenjem iz kože izločimo strupe
 • visoka SPF zaščita pred škodljivimi sončnimi žarki
 • zdrava prehrana (jaz se poskušam izogibati prevelikim količinam sladkorja in mlečnih izdelkov in jesti čimveč zelenjave)

Oglej si vse Clean Phase produkte TUKAJ in izberi svojo kombinacijo glede na tip kože

< Nazaj

Ostale novice

 • Si tudi ti kdaj tako utrujena, da tega preprosto ne moreš skriti s svojega obraza? Jaz sem velikokrat – posledice stresa, hitrega ritma življenja, dehidracija in premalo spanca se hitro pokažejo tudi na moji koži… Kako ohranjam zdrav in spočit videz kože? S pomočjo nove linije izdelkov Q10 ENERGY, ki … Več

 • Vedno rada preizkušam nove izdelke za lase, saj imam precej problematične – tanke, brez volumna, pri lasišču se mi hitro zmastijo, konice pa so zaradi barvanja izsušene in potrebne pozornosti ter nege. Tokrat sem preizkusila Pantene linijo Grow Strong z biotinom in bambusom in nad rezultati sem navdušena! Šampon Pantene … Več

 • Zakaj se je pred soncem dobro zaščititi? Sonce ima lahko številne negativne vplive na naše telo, najbolj pa je izpostavljena prav naša koža. Vsem znane so sončne opekline, ki so vse prej kot prijetne, sonce pa vpliva tudi na hitrejše staranje kože, gubice, v nekaterih primerih pa lahko prekomerna izpostavljenost … Več