😲 BREZPLAČNA POŠTNINA 😲
ob nakupu nad 45 €! 🚛 📦❣️

Za brezskrbno poletje ni pomembna le zaščita pred soncem …

Tudi v 21. stoletju spolnost ostaja tabu. Čeprav to področje raziskujejo že mladi, se o ljubljenju še vedno ne govori veliko in tudi v izobraževalnih ustanovah je spolnost pomaknjena nekam na stranski tir. Zato ni čudno, da imajo mnogi še vedno predsodke tudi glede nakupovanja kondomov, ki pa niso le sredstvo za preprečevanje neželene nosečnosti.

Zakaj se je potrebno med spolnim odnosom zaščititi in zakaj je kondom najboljša izbira? 

Poleg tega, da lahko z ustrezno zaščito preprečite neželeno zanositev in tako nosečnost načrtujete po svojih željah, uporaba kondomov preprečuje tudi širjenje spolno prenosljivih bolezni. V kolikor nimate rednega partnerja/ke in ste občasno spolno aktivni z različnimi osebami, je uporaba kondomov najbolj zanesljiva izbira zaščite, ki bi se jo morale posluževati spolno aktivne osebe vseh starosti.

Kako opraviti nakup? 

Prav zato, ker se o spolnosti še vedno ne govori prav veliko, nekateri ob nakupovanju kondomov še vedno zardevajo. Da bi se temu izognili, lahko nakup preprosto opravite preko spleta – 100 % varno in diskretno.

Katere kondome izbrati?

Če želite ob ljubljenju 100 % uživati, izberite kondome, ki vam to omogočajo. Če je včasih veljajo, da je spolni odnos s kondomom neprijeten, temu že dolgo več ni tako, še posebej, če se spolnim užitkom predajate s kondomi znamke Lifestyles SKYN.

Lifestyles SKYN Original 

To ni samo škatlica kondomov. To je najnovejša tehnologija na področju kondomov, ki zagotavlja resnično intimno spolno izkušnjo. Kondomi SKYN ne vsebujejo naravnega lateksa in so narejeni iz mehkega in udobnega materiala SKYNFEEL (poliizopren). Omogočajo naravno prilagajanje in občutek. Kondom združuje čvrstost klasičnega kondoma in visoko stopnjo občutljivosti ultra tankega kondoma. Ker ne vsebuje naravnega lateksa, je še posebej primeren za osebe alergične in občutljive na naravni lateks. 

Kondome Lifestyles SKYN Original lahko naročite TUKAJ.

Lifestyles SKYN Extra Lubricated 

Kondomi LifeStyles Skyn Extra Lubricated s 40 % več lubrikanta zagotavljajo maksimalno ugodje in tako še povečujejo intenzivnost doživljanja. 

Kondome Lifestyles SKYN Extra Lubricated lahko naročite TUKAJ.

Spolnost je čudovita, a previdnost ni nikoli odveč.

Še več kondomov poiščite TUKAJ!

 

 

 

< Nazaj

Ostale novice

  • Vedno se razveselim vseh novosti, ki jih za nas pripravi Natura Siberica Slovenija. Tudi tokrat nas razvajajo s krasnimi Ecocert obarvanimi izdelki, ki vam bodo polepšali poletne mesece, ki so pred nami. V Tuševi spletni trgovini na oddelku naravne kozmetike lahko preko spleta kupujete več kot 30 različnih izdelkov znamke … Več

  • CLEAN PHASE linija slovi po širokem naboru izdelkov, razdeljenih na stopnje in na tip kože – vsaka od vas lahko torej najde izdelke, ki bodo ustrezali njeni koži. ČIŠČENJE & NEGA PO KORAKIH Dejstvo, ki se ga tudi sama dolgo nisem zavedala je, kako pomembno je da kožo vsako jutro … Več

  • Že poznate znamko naravne certificirane kozmetike Natura Siberica? Njihova linija FLORA SIBERICA za lepoto in nego las in telesa zajema izdelke, ki ne vsebujejo parabenov, SLS in silikonov. Vsak izdelek FLORE SIBERICE je oblikovan z eno izmed edinstvenih sibirskih rastlin, ki zagotavlja učinkovito nego. Mene pa sta prepričala slednja izdelka: … Več