Torki so rezervirani za študente in dijake!

Vsak torek študentje in dijaki v trgovinah in franšizah Tuš in Tuš drogerijah pridobite 10 % vrednosti prvega dnevnega nakupa v D*NAR-ju na Tuš klub kartico.

D*NAR 10 % se obračuna na vse kupljene izdelke, razen na izdelke iz akcijskega letaka Bum, izdelke iz lojalnostnih programov, izdelke iz odprodaje in znižane izdelke zaradi izteka roka uporabe. D*NAR 10 % se prav tako ne obračuna na časopise in revije, knjige, tobačne izdelke, kartice in predplačniške pakete mobilnih operaterjev, srečke, vrednostnice za mobilne telefone, povratno embalažo, plačilo položnic, nakup darilnih bonov ali vrednostnih kartic, na darilne pakete Zvezdar, na plin v plinskih jeklenkah in na plinske jeklenke ter na izdelavo fotografij.


Kje velja ugodnost?

Kako aktivirate študent/dijak status na svoji Tuš klub kartici?

Vse, kar potrebujete za koriščenje torkove ugodnosti za študente/dijake, sta vaša Tuš klub kartica in potrdilo o statusu študenta ali dijaka (veljavna študentska/dijaška izkaznica ali potrdilo o vpisu za veljavno študijsko/šolsko leto), ki ga pri prvem obisku ob aktivaciji  statusa predložite prodajalki pri blagajni. Po aktivaciji lahko torkovo ugodnost za študente in dijake koristite do konca tekočega študijskega/šolskega leta.

Pogoji akcije so opredeljeni v Splošnih pogojih poslovanja - D*NAR >

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje, optimizacijo prikaza prilagojenih vsebin in spremljanje statistike obiska. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov.

Odločitev lahko spremenite s klikom na Piškotki in izberete povezavo "Izbriši piškotke".

Več informacij.
X