😲 BREZPLAČNA POŠTNINA 😲
ob nakupu nad 45 €! 🚛 📦❣️

Ste za zdrav pomladni zajtrk?

Monika, ustvarjalka zelenih vsebin s sugarloveblog.com

 

Za vas sem pripravila lahkoten, okusen zajtrk za lep začetek dneva. Napolnil vas bo z energijo in je krasna iztočnica, ki spodbuja k bolj zdravim prehranjevalnim navadam.

Redno zajtrkovanje naj postane eden izmed pomembnih dejavnikov zdravega življenjskega sloga. Naj bo pester in raznolik, le to vam omogoča tudi krasna ponudba v Tuševi spletni trgovini.

Da bi začetek dneva bil okusen in zdrav, sem za vas preizkusila zdrave polnozrnate kosmiče in napihnjence iz kontrolirane biološke pridelave, ki so brezglutenske zasnove in prijazne veganom.

Za zdravo telo, počutje in lepo kožo potrebuješ:

Bio Fleks ajdove kosmiče, ki sem ji primešala pest bio-ekoloških kvinojinih in ajdovih napihnjencev, le te sem prelila z rastlinskim mlekom Alpro oves mandelj. Dodala sem jim pest borovnic, ki so izjemna zakladnica antioksidantov in odličen izbor sadja za dober začetek dneva. Če ste sladkosnedi dodajte sladilo po želji.

Zdrav, okusen, lahkoten zajtrk s priokusom ajde bo nudil super energijo in dan, bo zagotovo lep dan. Obljubim.

Uživajte v svojih zdravih navadah, telo, koža, počutje vam bo hvaležno.

Vsaka majhna sprememba šteje!

Maham s pomladnimi pozdravi,

Monika

< Nazaj

Ostale novice

  • Vesela sem, da vam lahko predstavim Cosmebio in Ecocert certificirani 5v1 BB kremi “Perfecteur de teint”. Zagotovo se boste razveselili njene 99 % naravne zasnove in 37 % sestavin iz nadzorovane ekološke pridelave. Primerna za različne tipe kože, bo nevtralizirala rdečico, nepravilnosti, koži pa zagotovila naraven sijaj in jo obogatila … Več