Piškotki

O piškotkih

Spletna stran www.tus.si uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje, optimizacijo prikaza prilagojenih vsebin in spremljanje statistike obiska. O uporabi piškotkov so uporabniki obveščeni ob prvem obisku spletnih strani, za uporabo določenih piškotkov pa prosimo uporabnika za njegovo privolitev. Uporabnik lahko svojo odločitev v zvezi z uporabo piškotkov kadarkoli spremeni na tej spletni strani.

Dnar.si ne posreduje piškotkov zunanjim ponudnikom storitev in jih ne uporablja za prikazovanje reklamnih sporočil.

O piškotih

Piškotki so majhne tekstovne datoteke, ki jih portal naloži na vaš računalnik. Nekateri piškotki so nujno potrebni za delovanje spletnih strani. Piškotki ne vsebujejo nobenih osebnih ali drugih podatkov, ki bi jih bilo mogoče uporabiti za identifikacijo uporabnika, zato vam priporočamo, da v njihovo uporabo privolite. Uporabnik lahko svojo privolitev za uporabo posameznih piškotkov umakne s klikom na povezavo (akcijo) "Prekliči potrditev" v spodnji tabeli. Umik privolitve lahko povzroči spremenjeno delovanje nekaterih spletnih strani ali onemogoči uporabo posameznih storitev.

Uporabljeni piškotki
VrstaImeNamenTrajanje
Sejniconnect.sidomogočajo delovanje spletnih stranido konca seje
Lastnisafari_testomogoča delovanje spletne strani6 ur
Lastniuser_authshranjevanje odločitve "Zapomni si me" ob prijavi1 teden
Lastnicc_cookie_acceptshranjevanje odločitve o uporabi piškotkov1 leto
Zunanji__utma, … , __utmz, PREF, NIDomogoča delovanje Google Maps zemljevidado 2 leti
Zunanji_utma, … , _utmz, _gastatistika ogledov spletnih strani - Google Analyticsdo 2 leti
ZunanjiSID, LOGIN_INFO, use_hotbox, PREF, SSID, HSID, watched_video_id_list, __utma, __utmz, demographics, VISITOR_INFO1_LIVEomogoča delovanje Youtube predvajalnika multimedijskih vsebindo 10 let
Zunanji__utma, … , __utmzomogoča delovanje Vimeo predvajalnika multimedijskih vsebindo 2 leti
Zunanjiuit ,dt, uid, __atuvcomogoča delovanje ShareIt vtičnika za deljenje vsebin na socialnih omrežjihdo 2 leti
Zunanjic_user, csm, datr, s, xs, lu ,fromogoča integracijo z Facebook funkcionalnostmi (Facebook prijava, všečkanje, ipd.)do 2 leti

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje, optimizacijo prikaza prilagojenih vsebin in spremljanje statistike obiska. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov.

Odločitev lahko spremenite s klikom na Piškotki in izberete povezavo "Izbriši piškotke".

Več informacij.
X