Lekobeba

Lekobeba

V Tuš drogerijah najdete odlično slovensko linijo izdelkov Lekobeba. Družina izdelkov Lekobeba je v prvi vrsti namenjena negi dojenčkov in otrok, po določenih izdelkih pa bodo z zadovoljstvom segali tudi odrasli in starostniki. 

Izdelki Lekobeba temeljijo na enostavni sestavi, z visoko vsebnostjo aktivnih sestavin naravnega izvora. Pri kozmetičnih izdelkih so to predvsem rastlinski izvlečki, olja in maščobe ter voski. V največji meri se uporabljajo sestavine iz lokalnega okolja in sosednjih držav. Skladno z zakonodajo za otroško kozmetiko koncentracija potencialnih alergenov v nobenem kozmetičnem proizvodu linije Lekobeba ne presega 0,001%.

Izdelki ne vsebujejo parabenov, fenoksietanolov, silikonov, umetnih barvil, parfumov in živalskih snovi. So nevtralnih vonjev, primerni tudi za odrasle in niso testirani na živalih.

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje, optimizacijo prikaza prilagojenih vsebin in spremljanje statistike obiska. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov.

Odločitev lahko spremenite s klikom na Piškotki in izberete povezavo "Izbriši piškotke".

Več informacij.
X