Sanytol za dezinfekcijo perila, 500ml

Sanytol za dezinfekcijo perila, 500ml
25

3,07

4,09 €


 

Izdelek trenutno ni na zalogi.

EAN koda artikla: 3045200765004

Veljavnost akcije: 1.‐31. 7. 2020

Sanytol tekoče, koncentrirano dezinfekcijsko sredstvo za dezinfekcijo perila (v pralnem stroju ali pri ročnem pranju) ter pralnega stroja je namenjeno splošni uporabi.
Perilo oprano pri nizki temperaturi je čisto, ne pa dezinficirano. V njem ostanejo mikrobi, ki povzročajo neprijeten vonj ali ostanki pralnega sredstva, ki povzročajo srbečico. Proizvod pri vseh temperaturah pranja deluje proti bakterijam in glivam, odstrani ostanke pralnega sredstva in vodnega kamna, pri tem pa za sabo pusti prijeten občutek svežine. Ker ne vsebuje niti klora, niti sestavin, ki bi utegnile poškodovati vlakna in barve, je primeren za vse vrste belih in barvnih tkanin.
Zadostuje za 25 pranj, Uniči 99,99% mikroorganizmov.

  • Opombe
  • Sestavine
  • Navodila za uporabo

Na sliki ali drugih podrobnostih izdelka so prikazane informacije o izdelku, ki so karseda natančne in osvežene. Lahko se zgodi, da se nekatere informacije, kot so blagovna znamka, seznam sestavin, označba hranilne vrednosti in druge informacije, občasno spremenijo. Vsi obvezni in predpisani podatki so navedeni na izdelku, njegovi embalaži ali etiketi.
Priporočamo vam, da pred uporabo oz. uživanjem izdelka vedno skrbno preberete navodila za uporabo in ostale pomembne informacije (rok uporabnosti, proizvajalec, poreklo).
Slike so simbolične. Pridržujemo si pravico do tipkarskih napak.

Vsebuje: Kvaterne amonijeve spojine, benzil-C12-16-alkildimetil, kloridi; 47,5 mg/g proizvoda. <5% kationskih in neionskih površinsko aktivnih snovi. Parfum.

Navodilo za uporabo: V pralnem stroju: uporaben je z vsemu vrstami pralnih sredstev. V predal za mehčalec namesto mehčalca zlijte 3/4 pokrovčka (30 mL) proizvoda. Perilo operite kot običajno, pri tem upoštevajte navodila za pranje, navedena na etiketi obl

< Nazaj

Sorodni izdelki