Detergent Duel Gold, fresh&clean, 3kg

50

5,24

10,49 €

Na izdelek v odprodaji ni možno uveljavljati dodatne popuste in ugodnosti.


 

Izdelek trenutno ni na zalogi.

EAN koda artikla: 8606013177658

Veljavnost akcije: 5. 6.‐9. 7. 2021

Pralni prašek Duel Gold Fresh & Clean za ročno in strojno pranje perila odlično opere perilo tudi ob nižjih temperaturah pranja. Učinkovit pri odstranjevanju madežev in beljenju perila.

  • Opombe
  • Sestavine

Na sliki ali drugih podrobnostih izdelka so prikazane informacije o izdelku, ki so karseda natančne in osvežene. Lahko se zgodi, da se nekatere informacije, kot so blagovna znamka, seznam sestavin, označba hranilne vrednosti in druge informacije, občasno spremenijo. Vsi obvezni in predpisani podatki so navedeni na izdelku, njegovi embalaži ali etiketi.
Priporočamo vam, da pred uporabo oz. uživanjem izdelka vedno skrbno preberete navodila za uporabo in ostale pomembne informacije (rok uporabnosti, proizvajalec, poreklo).
Slike so simbolične. Pridržujemo si pravico do tipkarskih napak.

natrijev karbonat, Dinatrijev karbonat, spojina z vodikovim peroksidom (2:3),benzensulfonska kislina, C10-13-alkil derivati, natrijeve soli, alifatski alkohol, C14-15, etoksiliran, silicijeva kislina, natrijeva sol, (1-hidroksietiliden)bisfosforna kislina, natrijeva sol, alkoholi, C12-15-razvejani in linearni, etoksilirani propoksilirani

< Nazaj

Sorodni izdelki