Plenice Pampers, maxi, S5, 11-16kg, 51/1

13,89


 

Izdelek trenutno ni na zalogi.

EAN koda artikla: 8001090951137

– Dodatna vpojna plast “sleep” zagotavlja največjo suhost plenice.
– 3 vpojne plasti enakomerno porazdelijo vlago po plenici.
– Opremljen je z indikatorjem vlažnosti, ki kaže, kdaj je treba zamenjati plenico.
Ali veste, da se vaš otrok med spanjem giblje veliko pogosteje kot vi? Ko je dojenček zelo mobilen, se navadna plenica ne more spoprijeti z vzdrževanjem vlage – začne puščati in nabrekati, kar moti dojenčkovo mirovanje. Na srečo imajo plenice Pampers posebno obliko, ki preprečuje tovrstne nevšečnosti!
Zakaj so plenice Pampers tako posebne? Ker so edine plenice z dodatno vpojno plastjo »sleep«, kar preprečuje vlaženje plenic. Ta plast je napolnjena z mikrobelicami, ki pomagajo hitreje absorbirati vlago in posledično plenico in dojenčkovo kožo dlje posušiti!

Plenice Pampers imajo izjemno mehko plast bombaža, ki se dotika otroške kože. Koža vašega dojenčka je popolnoma varna! Poleg tega ima Pampers plenice poseben indikator, ki pove, kdaj morate otroku natakniti novo plenico. To

  • Opombe

Na sliki ali drugih podrobnostih izdelka so prikazane informacije o izdelku, ki so karseda natančne in osvežene. Lahko se zgodi, da se nekatere informacije, kot so blagovna znamka, seznam sestavin, označba hranilne vrednosti in druge informacije, občasno spremenijo. Vsi obvezni in predpisani podatki so navedeni na izdelku, njegovi embalaži ali etiketi.
Priporočamo vam, da pred uporabo oz. uživanjem izdelka vedno skrbno preberete navodila za uporabo in ostale pomembne informacije (rok uporabnosti, proizvajalec, poreklo).
Slike so simbolične. Pridržujemo si pravico do tipkarskih napak.

< Nazaj

Sorodni izdelki