Steklenička Avent, anti - colic 260 ml

9,39


 

Izdelek trenutno ni na zalogi.

EAN koda artikla: 8710103852810

Avent steklenička 260 ml je zasnova tako, da zmanjšuje trebušne krče, pline in refluks. Odprtina AirFree je zasnovana tako, da dojenček pogoltne manj zraka. Cucelj ostane napolnjen z mlekom, tudi v vodoravnem položaju, za pokončno hranjenje. Z zmanjšanjem količine pogoltnjenega zraka se pri dojenčku olajšajo običajne težave pri hranjenju, kot so trebušni krči, plini in refluks. Mleko se ne poliva, zrak ostane zunaj – za preprosto pokončno hranjenje, cucelj je napolnjen z mlekom, ne z zrakom, sistem proti trebušnim krčem dokazano blaži trebušne krče in nemirno vedenje*, preprosto čiščenje in sestava, saj je ventil AirFree izdelan iz enega kosa, preprosta uporaba, oblika cuclja omogoča dober oprijem, stekleničko lahko uporabljate z ventilom AirFree ali brez, na voljo so cuclji z različnimi pretoki, z aplikacijo uGrow pridobite strokovne nasvete za hranjenje, kombinirajte z drugimi izdelki Ph.

  • Opombe

Na sliki ali drugih podrobnostih izdelka so prikazane informacije o izdelku, ki so karseda natančne in osvežene. Lahko se zgodi, da se nekatere informacije, kot so blagovna znamka, seznam sestavin, označba hranilne vrednosti in druge informacije, občasno spremenijo. Vsi obvezni in predpisani podatki so navedeni na izdelku, njegovi embalaži ali etiketi.
Priporočamo vam, da pred uporabo oz. uživanjem izdelka vedno skrbno preberete navodila za uporabo in ostale pomembne informacije (rok uporabnosti, proizvajalec, poreklo).
Slike so simbolične. Pridržujemo si pravico do tipkarskih napak.

< Nazaj

Sorodni izdelki