Krema Becutan, otroška, 100ml

Krema Becutan, otroška, 100ml
20

3,31

4,14 €


 

Izdelek trenutno ni na zalogi.

EAN koda artikla: 5310001137779

Veljavnost akcije: 27.‐27. 3. 2023

Becutan kolekcija je popolnoma prilagojena in namenjena potrebam občutljive kože novorojenčkov in otrok. Osnovna sestava vseh proizvodov je izrazito nežna, kar kožo ščiti, neguje in pripomore k povečanju njene obrambne funkcije.Ena od osnovnih značilnosti Becutan proizvodov je nevtralna pH vrednost, prilagojena vrednosti zdrave otroške kože. S tem je poskrbljeno za celovito nego in higieno, brez nevarnosti izsuševanja in zasičenosti, celo pri pogosti uporabi.Vsi Becutan proizvodi so klinično in dermatološko testirani in razviti v sodelovanju s pediatri in dermatologi.Krema Becutan otroku zagotavlja dolgotrajno zaščito in intenzivno nego. Nanašati jo je potrebno večkrat dnevno, saj koža kremo hitro vpija, a v nobenem primeru ne pride do zasičenosti. Prilagojena je potrebam občutljive otroške kože.

  • Opombe

Na sliki ali drugih podrobnostih izdelka so prikazane informacije o izdelku, ki so karseda natančne in osvežene. Lahko se zgodi, da se nekatere informacije, kot so blagovna znamka, seznam sestavin, označba hranilne vrednosti in druge informacije, občasno spremenijo. Vsi obvezni in predpisani podatki so navedeni na izdelku, njegovi embalaži ali etiketi.
Priporočamo vam, da pred uporabo oz. uživanjem izdelka vedno skrbno preberete navodila za uporabo in ostale pomembne informacije (rok uporabnosti, proizvajalec, poreklo).
Slike so simbolične. Pridržujemo si pravico do tipkarskih napak.

< Nazaj

Sorodni izdelki