Set Lansinoh therap.3v1, za doječe matere

20,49


 

Izdelek trenutno ni na zalogi.

EAN koda artikla: 5060062997644

Lansinoh TheraPearl 3v1 terapija je lahko v veliko pomoč pri blaženju težav ki se pojavljajo med dojenjem. Blazinice se uporabljajo tople ali hladne.
Topla terapija: Tople blazinice se uporabljajo za lajšanje napetosti v nabreklih dojkah, v primeru zamašenih mlečnih žlez in mastitisa. Uporabljajo se tudi pred dojenjem ker toplota spodbuja sproščanje in dotok mleka. Za uporabo tople terapije se blazinice vstavijo v prevleko in nato v mikrovalovno pečico za največ 15 sekund. Po potrebi se čas podaljša.
Hladna terapija: Hladne blazinice uporabite za lajšanje bolečin in zmanjšanje otekanja. Blazinice se položijo v zamrzovalnik ali hladilnik za najmanj štiri ure in se vstavijo v prevleko pred uporabo.
Uporaba z črpalko: Blazinice lahko uporabite pred ali med črpanjem mleka s prsno črpalko. Oblikovane so tako, da jih je mogoče namestiti okrog črpalke za iztiskanje mleka. Blazinice se segrejejo in namestijo okrog lijaka črpalke ter se zavarujejo z zapiralom.
Univerzalna oblika, večkratna uporaba, topla ali hladna terapija.

  • Opombe

Na sliki ali drugih podrobnostih izdelka so prikazane informacije o izdelku, ki so karseda natančne in osvežene. Lahko se zgodi, da se nekatere informacije, kot so blagovna znamka, seznam sestavin, označba hranilne vrednosti in druge informacije, občasno spremenijo. Vsi obvezni in predpisani podatki so navedeni na izdelku, njegovi embalaži ali etiketi.
Priporočamo vam, da pred uporabo oz. uživanjem izdelka vedno skrbno preberete navodila za uporabo in ostale pomembne informacije (rok uporabnosti, proizvajalec, poreklo).
Slike so simbolične. Pridržujemo si pravico do tipkarskih napak.

< Nazaj

Sorodni izdelki