Igrača Lol krogla presenečenja, ljubljenčki

Igrača Lol krogla presenečenja, ljubljenčki
25

7,49

9,99 €


 

Izdelek trenutno ni na zalogi.

EAN koda artikla: 0350515713842

Veljavnost akcije: 2. 4.‐30. 9. 2021

Lutkica Kroglica je izgubila svojega ljubljenčka. Pomagaj ji najti ljubljenčka. Sledi namigom, ki se skrivajo v slojih kroglice. Odkrij 7 presenečenj: 1. detektivska lupa za branje skrivnih sporočil 2. nalepke s skrivnimi sporočili 3. steklenička za vodo 4. čeveljci 5. pripomočki za ljubljenčka 6. modni dodatek za ljubljenčka 7. ljubljenček Katerega ljubljenčka si našla? Mucko, psička, zajčka, ponija ali sovico? Z malo sreče lahko najdeš super redkega ljubljenčka – hrčka! Ljubljenčku daj piti vodo in odkrij, ali tvoj ljubljenček joka, pljuva ali spreminja barvo! Zberi cele LOL Spy družinice – najdi ljubljenčke in jih združi z ustrezno lutkico in sestrico! Leta: 3+ Material: plastika, papir Dimenzije: 9 × 9 × 9 cm Komplet vključuje: LOL ljubljenčka, čeveljce, dodatke, povečevalno steklo in nalepke s skrivnimi sporočili, flaško in zbirateljska navodila

  • Opombe

Na sliki ali drugih podrobnostih izdelka so prikazane informacije o izdelku, ki so karseda natančne in osvežene. Lahko se zgodi, da se nekatere informacije, kot so blagovna znamka, seznam sestavin, označba hranilne vrednosti in druge informacije, občasno spremenijo. Vsi obvezni in predpisani podatki so navedeni na izdelku, njegovi embalaži ali etiketi.
Priporočamo vam, da pred uporabo oz. uživanjem izdelka vedno skrbno preberete navodila za uporabo in ostale pomembne informacije (rok uporabnosti, proizvajalec, poreklo).
Slike so simbolične. Pridržujemo si pravico do tipkarskih napak.

< Nazaj

Sorodni izdelki