Igrača Clementoni, grad Baby

Igrača Clementoni, grad Baby
25

11,99

15,99 €


 

Izdelek trenutno ni na zalogi.

EAN koda artikla: 8005125172269

Veljavnost akcije: 30. 11.‐6. 12. 2022

Čudovit in kakovosten grad, priznane blagovne znamke Clementoni, je kot nalašč za otroke starosti od 10 do 36 mesecev, s katerim bo njihova igra zabavna, poučna, polna domišljije, obenem pa bo ugodno vplivala tudi na njihov gibalni razvoj. Grad je sestavljiv iz več komponent ter skupaj tvori poligon za žogico. Otroci žogico vstavijo na vrhu gradu in opazujejo njeno pot vse do konca-spodnjega dela gradu. Grad je narejen iz 100% reciklirane plastike in je varna igrača ter ugodno vpliva na razvoj senzorike, psihomotorike in kognitivnih procesov otrok.

  • Opombe

Na sliki ali drugih podrobnostih izdelka so prikazane informacije o izdelku, ki so karseda natančne in osvežene. Lahko se zgodi, da se nekatere informacije, kot so blagovna znamka, seznam sestavin, označba hranilne vrednosti in druge informacije, občasno spremenijo. Vsi obvezni in predpisani podatki so navedeni na izdelku, njegovi embalaži ali etiketi.
Priporočamo vam, da pred uporabo oz. uživanjem izdelka vedno skrbno preberete navodila za uporabo in ostale pomembne informacije (rok uporabnosti, proizvajalec, poreklo).
Slike so simbolične. Pridržujemo si pravico do tipkarskih napak.

< Nazaj

Sorodni izdelki