Barbie Color Reveal

34

22,99

34,99 €

Na izdelek v odprodaji ni možno uveljavljati dodatne popuste in ugodnosti.


 

Izdelek trenutno ni na zalogi.

EAN koda artikla: 0887961920093

Punčke Barbie Color Reveal prinašajo nepozabno doživetje, polno presenečenj – zberi vseh sedem! Videz vsake lutke ostaja skrivnost, dokler se ne razkrije. Embalaža je del zabave – povlecite trak, da odstranite zunanjo plast in razkrijete prozorno cev. V notranjosti je skrivnostno obarvana bela in vijolična lutka Color Reveal in štiri vrečke, ki v sebi skrivajo presenečenja. Odstranite jih vse in napolnite cev s toplo vodo, nato vstavite lutko in jo zavrtite okoli. Voda postane svetlo vijolična in ko lutko izvlečejo, se njene lastnosti razkrijejo! Vsaka lutka ima drugačno kombinacijo barv oči, barve las, odtenka kože, okrašenega steznika in barvno oblikovanih nog, vendar se presenečenja nadaljujejo … odprite vrečke, da odkrijete svetel Lase spete v čop, črno-belo krilo z vzorcem in ustrezne čevlje ter uhane! Sprememba barve na ustnicah lutke in okrašen prsnik doda presenečenje in zabavo. Vsaka serija ima edinstveno temo – te lutke Color Reveal so namenjene drznim vzorcem in svetlim barvam, da ustvarijo hladen videz z barvnimi lasmi in nogami ter svetle lase. V tubo shranite te in druge najljubše dodatke Barbie. Katero lutko boste razkrili? Otroci jih lahko zbirajo za kombiniranje in usklajevanje dodatkov in razširitev možnosti! Vsaka se prodaja ločeno, odvisno od razpoložljivosti. Barve in okraski se lahko razlikujejo. Starost 3 leta +

  • Opombe

Na sliki ali drugih podrobnostih izdelka so prikazane informacije o izdelku, ki so karseda natančne in osvežene. Lahko se zgodi, da se nekatere informacije, kot so blagovna znamka, seznam sestavin, označba hranilne vrednosti in druge informacije, občasno spremenijo. Vsi obvezni in predpisani podatki so navedeni na izdelku, njegovi embalaži ali etiketi.
Priporočamo vam, da pred uporabo oz. uživanjem izdelka vedno skrbno preberete navodila za uporabo in ostale pomembne informacije (rok uporabnosti, proizvajalec, poreklo).
Slike so simbolične. Pridržujemo si pravico do tipkarskih napak.

< Nazaj

Sorodni izdelki