Knjiga Obraz ljubezni

6,99


 

Izdelek trenutno ni na zalogi.

EAN koda artikla: 9789610046479

Pred vami je prva knjiga iz nove serije škotskih romanc, v katerih spretna edinburška ženitna posrednica združi popolne pare, čeprav ti dvomijo, da bodo našli ljubezen. Nadarjena kiparka Ina Duncan se že leta uspešno izogiba poroki, nato pa zaradi naključnega srečanja na zabavi skoraj izgubi ugled in nujno potrebuje moža. Ko ji na pomoč priskoči razvpita edinburška ženitna posrednica Moira Sullivan, ta kaj kmalu ugotovi, da ima Ina rešitev pred nosom. Inin najboljši prijatelj Gavin Barrett ima skrivnost, za katero ne ve nihče: Ino že dolgo ljubi. Toda ker je drugi sin baroneta, ve, da pri svoji nadarjeni in lepi…

  • Opombe

Na sliki ali drugih podrobnostih izdelka so prikazane informacije o izdelku, ki so karseda natančne in osvežene. Lahko se zgodi, da se nekatere informacije, kot so blagovna znamka, seznam sestavin, označba hranilne vrednosti in druge informacije, občasno spremenijo. Vsi obvezni in predpisani podatki so navedeni na izdelku, njegovi embalaži ali etiketi.
Priporočamo vam, da pred uporabo oz. uživanjem izdelka vedno skrbno preberete navodila za uporabo in ostale pomembne informacije (rok uporabnosti, proizvajalec, poreklo).
Slike so simbolične. Pridržujemo si pravico do tipkarskih napak.

< Nazaj

Sorodni izdelki