Gel lack Depend, DC wish upon the star, set NY 2020

36

7,99

12,49 €

Na izdelek v odprodaji ni možno uveljavljati dodatne popuste in ugodnosti.


 

Izdelek trenutno ni na zalogi.

EAN koda artikla: 7391715087992

DC WISH UPON THE STAR DEPEND GELLACK

  • Opombe
  • Sestavine
  • Navodila za uporabo

Na sliki ali drugih podrobnostih izdelka so prikazane informacije o izdelku, ki so karseda natančne in osvežene. Lahko se zgodi, da se nekatere informacije, kot so blagovna znamka, seznam sestavin, označba hranilne vrednosti in druge informacije, občasno spremenijo. Vsi obvezni in predpisani podatki so navedeni na izdelku, njegovi embalaži ali etiketi.
Priporočamo vam, da pred uporabo oz. uživanjem izdelka vedno skrbno preberete navodila za uporabo in ostale pomembne informacije (rok uporabnosti, proizvajalec, poreklo).
Slike so simbolične. Pridržujemo si pravico do tipkarskih napak.

Polishes- Di-Hema Trimethylhexyl Dicarbamate, Phosphine Oxide, Urethane Acrylates, HEMA, Hydroxycyclonexyl Phenyl ketone.

Navodila za nanos: Nanos GelLacka pričnite na mezincu in nadaljujte do kazalca. Šele, ko končate vse korake na prvih štirih prstih obeh rok, nadaljujte na obeh palcih naenkrat. Pomembno! Prepričajte se, da imate vse prste v LED lučki. Zelo hitro se lahko zgodi, da mezinec ali ostali nohti ostanejo zunaj in tako je utrjevalni učinek slabši. Ne dotikajte se vaših nohtov med nanosom ene in druge plasti in tudi ne brišite lepljive površine med postopkom.

< Nazaj

Sorodni izdelki