Zobna ščetka Curaprox, CS 5460 Japan, 2/1

10,79


 

Izdelek trenutno ni na zalogi.

EAN koda artikla: 7612412427998

Japonska, dežela vzhajajočega sonca, je v ospredju nove posebne izdaje zobnih ščetk CURAPROX CS 5460 ultra soft, v dvojnem pakiranju. Ščetke odlikuje majhna glava, ki doseže težje dostopna mesta. Vanjo je vpetih 5460 ultra mehkih ščetin CUREN®, s katerimi boste nežno in učinkovito očistili zobe, tudi na robu med zobmi in dlesnijo, kjer zobne obloge povzročajo največ težav, pri tem pa ne boste poškodovali dlesni. Osemkotni ročaj pomaga očistiti pod pravilnim kotom.

  • Opombe
  • Sestavine
  • Navodila za uporabo

Na sliki ali drugih podrobnostih izdelka so prikazane informacije o izdelku, ki so karseda natančne in osvežene. Lahko se zgodi, da se nekatere informacije, kot so blagovna znamka, seznam sestavin, označba hranilne vrednosti in druge informacije, občasno spremenijo. Vsi obvezni in predpisani podatki so navedeni na izdelku, njegovi embalaži ali etiketi.
Priporočamo vam, da pred uporabo oz. uživanjem izdelka vedno skrbno preberete navodila za uporabo in ostale pomembne informacije (rok uporabnosti, proizvajalec, poreklo).
Slike so simbolične. Pridržujemo si pravico do tipkarskih napak.

2 zobni ščetki CURAPROX CS 5460 s pokrovčkom

1. Ščetine zobne ščetke postavite tako, da bodo napol pokrivale dlesen in napol zobe. 2. S kratkimi krožnimi gibi čistite brez nepotrebnega pritiska. 3. Med ščetkanjem je pomemben ustrezen pritisk - če se ščetine začenjajo odmikati, je to znak, da se preveč pritiska

< Nazaj

Sorodni izdelki