Strižnik brade BaByliss men, T861E

Strižnik brade BaByliss men, T861E
27

39,99

54,99 €


 

Izdelek trenutno ni na zalogi.

EAN koda artikla: 3030050153477

Veljavnost akcije: 26. 11.‐15. 1. 2024

Strižnik brade BaByliss MEN T861E zagotavlja udobno oblikovanje brade in simetrično prirezovanje, tako da lahko svojo brado prilagodite svojim željam. Strižnik T861E lahko napajate iz omrežja ali preko vgrajene baterije, ki ob 100% napolnitvi doseže do 60 minut uporabe. Baterija se napolni do polne zmogljivosti v 480 minutah. Rezalna glava z minimalno višino reza 0,5 mm je zagotovilo za popolnoma postriženo brado. Priročen gumb omogoča enostavno nastavitev dolžine, do 12 mm.

  • Opombe
  • Opozorila
  • Navodila za uporabo

Na sliki ali drugih podrobnostih izdelka so prikazane informacije o izdelku, ki so karseda natančne in osvežene. Lahko se zgodi, da se nekatere informacije, kot so blagovna znamka, seznam sestavin, označba hranilne vrednosti in druge informacije, občasno spremenijo. Vsi obvezni in predpisani podatki so navedeni na izdelku, njegovi embalaži ali etiketi.
Priporočamo vam, da pred uporabo oz. uživanjem izdelka vedno skrbno preberete navodila za uporabo in ostale pomembne informacije (rok uporabnosti, proizvajalec, poreklo).
Slike so simbolične. Pridržujemo si pravico do tipkarskih napak.

  • Artikel z garancijo

POLNJENJE NAPRAVE POMEMBNO! Uporabljajte le napajalnik, ki je priložen napravi. 1. Vstavite vtič v napravo in priklopite napajalnik. Pred tem poskrbite, da bo strižnik v položaju OFF. Pred prvo uporabo polnite napravo 16 ur. 2. Preverite, ali sveti signalna luč za polnjenje. 3. Popolno polnjenje omogoča uporabniku vsaj 60-minutno uporabo naprave. 4. Po začetnem polnjenju (16 ur), trajajo nadaljnja polnjenja 8 ur. Vaš strižnik za brado BaBylissMEN je opremljen z akumulatorjem NiMH. Pred prvo uporabo polnite napravo neprekinjeno 16 ur. Ta popolno začetno polnjenje zagotavlja optimalno zmogljivost in zagotavlja hitro in enostavno striženje pri vsaki uporabi. Največja zmogljivost akumulatorja bo dosežena šele po treh polnjenjih in praznjenjih. VAROVANJE AKUMULATORJEV Da bi ohranili optimalno zmogljivost akumulatorjev, morate vsakih 6 mesecev strižnik popolnoma izprazniti in ga nato polniti 16 ur. DELOVANJE Z OMREŽNIM NAPAJANJEM - Preverite, ali je naprava izklopljena. - Vstavite napajalnik v dno naprave in ga priključite v ustrezno vtičnico. - Rdeča lučka zasveti, ko je napajalnik pravilno vstavljen v napravo in priključen na električno omrežje. - Naprava je pripravljena na uporabo. OPOMBA: ko je naprava priključena na električno omrežje je ne smete neprekinjeno uporabljati več kot 20 minut. BREZŽIČNO DELOVANJE - Vstavite napajalnik v dno naprave in ga priključite v ustrezno vtičnico. Vklopite napravo. Rdeča LED zasveti, ko je napajalnik pravilno vstavljen v napravo in priklopljen na električno omrežje. - Ko je naprava popolnoma napolnjena, odklopite polnilnik od vtičnice in naprave. Nato pripravite napravo na uporabo. PRIPRAVA PRED UPORABO - Pred uporabo vedno preverite, ali so na napravi vidne poškodbe. Naprave ne uporabljajte, če je poškodovana. - Preverite ali na rezilih ni dlačic in drugih ostankov. - Preverite, ali je naprava dovolj napolnjena. - Strižnik uporabljajte samo na čisti, suhi in popolnoma razpleteni bradi. PRILAGODITEV VIŠINE PRIREZOVANJA Nastavitveni okrogli gumb omogoča, da prilagodite vodilo za prirezovanje tako, da nastavite dolžino reza strižnika. Naredite nekaj preizkusov, da boste določili želeno dolžino. Pri tem upoštevajte, da boste imeli pri dolžini 1 mm zelo kratko tridnevno brado, višina 12 mm pa vam bo zagotovila daljšo in bolj gladko brado. - Z gumbom na sprednji strani strižnika izberite dolžino prirezovanja (1 do 12 mm). - Obrnite gumb v smeri urnega kazalca, da povečate dolžino prirezovanja. - Obrnite ga v nasprotni smeri urnega kazalca, da zmanjšate dolžino prirezovanja. - Po izbiri želene dolžine prirezovanja se vodilo samodejno zaklene in s tem zagotovi enakomerne rezultate. - Strižnik vklopite tako, da potisnete navzgor gumb za vklop. Rezila se začnejo premikati in lahko začnete s prirezovanjem. UPORABA STRIŽNIKA BREZ VODILA ZA REZANJE Strižnik lahko uporabite tudi za prilagajanje/oblikovanje roba brade. - Če želite odstraniti vodilo za prirezovanje, primite s prstoma obe strani nastavitvenega gumba in ga

< Nazaj

Sorodni izdelki