Prirezovalnik BaByliss men, 7058PE

24,99


 

Izdelek trenutno ni na zalogi.

EAN koda artikla: 3030050162271

Urejevalni set BaByliss MEN 7058PE vsebuje vse, kar potrebujete za popolno nego videza, z dvema zamenjljivima glavama. Trimer je primeren za prilagajanje obrvi, zalizcev, strnišča in dlak v nosu in ušesih. Z navpičnim nastavkom lahko enostavno oblikujete obrvi, strnišče in zalizce. Manjši glavnik lase odreže na približno 4 mm, primeren pa je tudi za obrvi in linijo vratu. Večji glavnik lase odreže na približno 7 mm in je idealen za obrvi in brado. Vrtljivi nastavek za obrezovanje odstranjuje odvečne dlake v nosu in ušesih. Za optimalno delovanje je treba obrezovalnik očistiti po vsaki uporabi. Nežno izpihajte dlake z glave. Vsako glavo lahko odstranite in sperete pod tekočo vodo. Izogibajte se stiku ročaja z vodo, ni nepremočljiv. V paketu so tudi škarje za nohte in ščipalnik. Kompletu pripada tudi kompaktna transportna torba, tako da nikoli ne boste ostali brez potrebnih orodij, ki skrbijo za vaš videz.

  • Opombe
  • Hranilne vrednosti
  • Navodila za uporabo

Na sliki ali drugih podrobnostih izdelka so prikazane informacije o izdelku, ki so karseda natančne in osvežene. Lahko se zgodi, da se nekatere informacije, kot so blagovna znamka, seznam sestavin, označba hranilne vrednosti in druge informacije, občasno spremenijo. Vsi obvezni in predpisani podatki so navedeni na izdelku, njegovi embalaži ali etiketi.
Priporočamo vam, da pred uporabo oz. uživanjem izdelka vedno skrbno preberete navodila za uporabo in ostale pomembne informacije (rok uporabnosti, proizvajalec, poreklo).
Slike so simbolične. Pridržujemo si pravico do tipkarskih napak.

ENERGIJSKA VREDNOST V KJ / 100G 0
ENERGIJSKA VREDNOST V KCAL / 100G 0
MAŠČOBE NA 100G 0
OD TEGA NASIČENE MAŠČOBE NA 100G 0
OD TEGA ENKRAT NENASIČENE MAŠČOBE NA 100G 0
OD TEGA VEČKRAT NENASIČENE MAŠČOBE NA 100G 0
OGLJIKOVI HIDRATI NA 100G 0
OD TEGA SLADKORJI NA 100G 0
OD TEGA POLIOLI NA 100G 0
OD TEGA ŠKROB NA 100G 0
PREHRANSKE VLAKNINE NA 100G 0
BELJAKOVINE NA 100G 0
SOL NA 100G 0

PRIPRAVA • Pred uporabo vedno preverite, ali so na napravi vidne poškodbe. Naprave ne uporabljajte, če je poškodovana, saj lahko povzroči poškodbe. Poskrbite, da na glavi strižnika ni dlačic in drugih ostankov (za več informacij glejte poglavje "Čiščenje in vzdrževanje"). Menjava strižne glave • Strižnik je opremljen z dvema izmenljivima strižnima glavama. Strižno glavo odstranite tako, da jo obrnete v nasprotni smeri urnih kazalcev in nato previdno snamete (slika 1). • strižno glavo znova namestite na strižnik tako, da poravnate veliko oznako " I " z manjšo oznako na prednji strani naprave in nato obrnete glavo v smeri urnih kazalcev in jo s tem zataknete (slika 2). Oznaki " I " na prednji strani naprave sta sedaj poravnani (slika 2). Uporaba navpične strižne glave Ta pripomoček pomaga pri obrezovanju obrvi in zalizkov ter odstranjevanju štrlečih dlak na obrazu. S strižnim vodilom • naprava ima 2 strižni vodili. Postavite strižno vodilo na navpično rezalno glavo in ga pritisnite navzdol, da se zatakne. • majhno vodilo (slika 3) omogoča dolžino prirezovanja približno 4 mm in je idealno za obrvi, vratni izrez in zalizke. Veliko vodilo (slika 4) omogoča dolžino prirezovanja približno 7 mm in je kot nalašč za obrvi in dlake na obrazu. Opomba: nikoli ne potopite ročaja. Previdno vstavite vrtljivo glavo strižnika v nosnico ali uho, da odrežete dlake. Opomba: ta strižnik uporabljajte le na vstopnem delu ušesa ali nosu. Ne vstavljajte strižnika globlje, saj obstaja nevarnosti poškodb. ČIŠČENJE IN VZDRŽEVANJE Zaradi zagotavljanja optimalne zmogljivosti, očistite napravo po vsaki uporabi. • preverite, ali je naprava izklopljena. Nežno pihnite, da odstranite dlake s strižne glave. Glave so odstranljive in jih lahko sperete z vodo iz pipe. Pazite, da ročaj ne pride v stik z vodo, saj ni vodotesen. Po čiščenju rezalno glavo otresite in pustite, da se popolnoma posuši, preden jo znova namestite na napravo. Zamenjajte baterijo Če želite vstaviti ali zamenjati baterijo, položite palec na majhno narebren pokrov, pritisnite navzdol in ga odstranite. Baterijo vstavite v ležišče, kot je prikazano. Pokrov zataknite tako, da ga potisnete na napravo. Če naprave ne boste uporabljali dalj časa, ali če je baterija prazna, jo odstranite iz naprave.

< Nazaj

Sorodni izdelki