Gel 48, antibakterijski, 250ml

20

2,59

3,24 €

Na izdelek v odprodaji ni možno uveljavljati dodatne popuste in ugodnosti.


 

Izdelek trenutno ni na zalogi.

EAN koda artikla: 3838980813115

48 antibakterijski gel za učinkovito samozaščito pred boleznimi bakterijskega ali virusnega izvora. Vsebuje 65% alkohola. Večina bakterij in virusov se prenaša z rokami, od koder pridejo v bližino nosu, ust in oči. Za učinkovito samozaščito pred okužbami

  • Opombe
  • Sestavine
  • Navodila za uporabo

Na sliki ali drugih podrobnostih izdelka so prikazane informacije o izdelku, ki so karseda natančne in osvežene. Lahko se zgodi, da se nekatere informacije, kot so blagovna znamka, seznam sestavin, označba hranilne vrednosti in druge informacije, občasno spremenijo. Vsi obvezni in predpisani podatki so navedeni na izdelku, njegovi embalaži ali etiketi.
Priporočamo vam, da pred uporabo oz. uživanjem izdelka vedno skrbno preberete navodila za uporabo in ostale pomembne informacije (rok uporabnosti, proizvajalec, poreklo).
Slike so simbolične. Pridržujemo si pravico do tipkarskih napak.

ALCOHOL DENAT., AQUA, PROPYLENE GLYCOL, PEG-14 DIMETHICONE, CARBOMER, TRIISOPROPANOLAMINE, MENTHOL

Navodilo za uporabo: nekaj kapljic gela nanesite na dlan, vtrite v roke in počakajte, da se posuši. Uporabite po potrebi.
Opozorilo: Nevarno. Lahko vnetljiva tekočina in hlapi. Hraniti zunaj dosega otrok. Hraniti ločeno od vročine, vročih površin, isker, odprtega ognja in drugih virov vžiga. Kajenje prepovedano. Preprečiti stik z očmi. Aktivna snov: etanol 65g/100g. Pri zaužitju spirati usta/piti čim več vode. Pri stiku z očmi/sluznico sprati z veliko vode. V primeru težav poiskati zdravniško pomoč. Ostanke predati odstranjevalcu nevarnih ali posebnih odpadkov.
Biocide uporabljajte varno. Pred uporabo vedno preberite oznako in informacije o proizvodu.

< Nazaj

Sorodni izdelki