Termometer Medisana Ecomed, TM-60E, digitalni

9,99


 

Izdelek trenutno ni na zalogi.

EAN koda artikla: 4015588234101

– Natančno merjenje telesne temperature: ustno, aksilarno, rektalno.- Zvočni indikator za merjenje pripravljenosti in dodelave.- Zvočni vročinski alarm.- Samodejno shranjevanje zadnje izmerjene vrednosti.- Vodoodporen.- Samodejni izklop po 10 minutah.- LCD digitalni zaslon.- Fleksibilen vrh.- Preklapljanje med ° C in ° F.- Merilni rezultat v 10 sekundah.- Preprosta zamenjava baterije.- Z zaščitnim tulcem.

  • Opombe
  • Opozorila
  • Navodila za uporabo

Na sliki ali drugih podrobnostih izdelka so prikazane informacije o izdelku, ki so karseda natančne in osvežene. Lahko se zgodi, da se nekatere informacije, kot so blagovna znamka, seznam sestavin, označba hranilne vrednosti in druge informacije, občasno spremenijo. Vsi obvezni in predpisani podatki so navedeni na izdelku, njegovi embalaži ali etiketi.
Priporočamo vam, da pred uporabo oz. uživanjem izdelka vedno skrbno preberete navodila za uporabo in ostale pomembne informacije (rok uporabnosti, proizvajalec, poreklo).
Slike so simbolične. Pridržujemo si pravico do tipkarskih napak.

  • Artikel z garancijo

-Natančno merjenje telesne temperature: ustno, aksilarno, rektalno. -Zvočni indikator za merjenje pripravljenosti in dodelave. -Zvočni vročinski alarm. -Samodejno shranjevanje zadnje izmerjene vrednosti. -Vodoodporen. -Samodejni izklop po 10 minutah. -LCD digitalni zaslon. -Fleksibilen vrh. -Preklapljanje med ° C in ° F. -Merilni rezultat v 10 sekundah. -Preprosta zamenjava baterije. -Z zaščitnim tulcem.

< Nazaj

Sorodni izdelki