Obliži Compeed za žulje, Sport, 5/1

5,69


 

Izdelek trenutno ni na zalogi.

EAN koda artikla: 3574660634839

Compeed Sport obliži so medicinski pripomoček primeren za večje mehurje na petah in podplatih stopal. Compeed izdelek se nanese/pričvrsti na področje podplata in delujejo kot druga plast kože, ki blaži pritisk in nastanek bolečine ter ščiti stopalo.

  • Opombe
  • Navodila za uporabo

Na sliki ali drugih podrobnostih izdelka so prikazane informacije o izdelku, ki so karseda natančne in osvežene. Lahko se zgodi, da se nekatere informacije, kot so blagovna znamka, seznam sestavin, označba hranilne vrednosti in druge informacije, občasno spremenijo. Vsi obvezni in predpisani podatki so navedeni na izdelku, njegovi embalaži ali etiketi.
Priporočamo vam, da pred uporabo oz. uživanjem izdelka vedno skrbno preberete navodila za uporabo in ostale pomembne informacije (rok uporabnosti, proizvajalec, poreklo).
Slike so simbolične. Pridržujemo si pravico do tipkarskih napak.

1. Koža mora biti pred uporabo čista in suha. Obliž se ne sme nanašati na okužene rane.
2. Optimalna adhezija je dosežena, ko je predel kamor želite nanesti obliž popolnoma brez krem ??in olj.
3. Odstranite zaščitno folijo Compeed in pazite, da se ne dotaknete lepilne strani.
4. Namestite obliž neposredno na površino žulja in pri tem pazite, da se s prstom ne dotaknete lepilne strani.
5. Preverite, ali so robovi obliža dobro zglajeni.
6. Pustite Compeed na mestu, dokler se ne razrahlja.
7. Odstranite Compeed tako, da počasi potegnete obliž
8. Najboljše rezultate dosežemo tako, da pustimo, da Compeed ostane na mestu nanosa, dokler se koža popolnoma ne zaceli.
Compeed ima bistveno daljši čas delovanja v primerjavi s tradicionalnimi obliži. Ko se koža zaceli, se obliž sam od sebe odstrani. Na ta način deluje kot druga plast kože. Če pa je potrebno odliž Compeed odstraniti, lahko to storite tako, da izdelek preprosto nežno odstrtanite.
Opozorilo:
Diabetiki: V večini primerov je Compeed primeren za diabetike, vendar je priporočljivo, da se pred uporabo pripomočka Compeed posvetujete z zdravnikom.

< Nazaj

Sorodni izdelki