Obliž Dolorelax, s hladnim učinkom, A5

8,49


 

Izdelek trenutno ni na zalogi.

EAN koda artikla: 80201656

Neguje kožo pri izpahih, izvinih, udarcih in obrabi sklepov. Deluje globinsko EFFETTO FREDO – HLADILNI UČINEK 5 obližev za enkratno uporabo 14 x 10 cm.
Hladni učinek izhaja iz posebne sinergije aktivnih naravnih snovi. Dolorelax je učinkovit pri zvinih in izpahih, ter udarcih sklepov, ki nastanejo med fizično in športno aktivnostjo, kakor tudi pri obrabi, značilni za starejše osebe. Obliži so enostavni za uporabo, popolnoma se oprimejo kože in se zlahka odstranijo. Obliž je aktiven 6 ur in zagotavlja trajajoče olajšanje in ustvarja prijeten hladen učinek.

  • Opombe
  • Sestavine
  • Navodila za uporabo

Na sliki ali drugih podrobnostih izdelka so prikazane informacije o izdelku, ki so karseda natančne in osvežene. Lahko se zgodi, da se nekatere informacije, kot so blagovna znamka, seznam sestavin, označba hranilne vrednosti in druge informacije, občasno spremenijo. Vsi obvezni in predpisani podatki so navedeni na izdelku, njegovi embalaži ali etiketi.
Priporočamo vam, da pred uporabo oz. uživanjem izdelka vedno skrbno preberete navodila za uporabo in ostale pomembne informacije (rok uporabnosti, proizvajalec, poreklo).
Slike so simbolične. Pridržujemo si pravico do tipkarskih napak.

Na 100g gela: Arnica Tincture 0,89%, Tocopherol Acetate 0,5 %,menthol 0,4%. Excipients: Purified Water 49,19%, Glycerol 33%,Partially Neutralized Polyacrylate 6%, Gelatine 2,5%, Polyvinyl Alcohol 2%, Liquid Paraffin 1,7 %, Carboxyvinyl Polymer 1%, Tartaric Acid 0,9%,Titanium Oxide 0,8%, Polyoxyethylene Hydrogenated Castor Oil 0,3%, Sorbitan Esters Of Fatty Acid 0,3%, Horse Chestnut Extract 0,1%, Polyethylene Glycol Monostearate 0,1%, Thymol 0,1%, Edta Sodium 0,1%, Aluminum Hydroxide 0,08 %, Aluminum Sulfate 0,02%, Phosphoric Acid 0,02%, CI 15985 0,0005%.

NAVODILA ZA UPORABO:Medicinski pripomoček. Preberite opozorila in kontraindikacije pred uporabo izdelka. Vrečko odprite v označeni smeri,da ne poškodujete sistema zapiranja.Izvlecite en obliž in ga po potrebi odrežite na potrebno velikost.Ponovno hermetič

< Nazaj

Sorodni izdelki