Merilnik krvnega sladkorja Medisana, Meditouch 2MMOL/L

39,99


 

Izdelek trenutno ni na zalogi.

EAN koda artikla: 4015588790348

MEDISANA merilnik krvnega sladkorja Meditouch2. Certificiran medicinski proizvod. (po IVD-smernicah oz. MDD) Priložene baterije: 2 x 3 V (CR 2032) Merilni čas samo 5 sekund, 480 spominskih mest. Potrebna količina krvi: 0,6 µl Precizna meritev po novem standardu: ISO (DIS) 15197 in novi tehnologiji testnih lističev(GDA-FAD). Prikaz povprečne vrednosti meritev za 7/14/30/90 dni. Akustični opomnik za testiranje – zvočni signal. Funkcija zaznamka testiranja pred in po jedi. USB priključek za prenos podatkov.Kompletni startni set v priročni torbici: – 10 testnih lističev- 10 lancet- Kontrolna raztopina- Držalo za lancete – vbodnik z zaščitno kapico- Torbica, navodila in diabetikov dnevnik

  • Opombe
  • Opozorila

Na sliki ali drugih podrobnostih izdelka so prikazane informacije o izdelku, ki so karseda natančne in osvežene. Lahko se zgodi, da se nekatere informacije, kot so blagovna znamka, seznam sestavin, označba hranilne vrednosti in druge informacije, občasno spremenijo. Vsi obvezni in predpisani podatki so navedeni na izdelku, njegovi embalaži ali etiketi.
Priporočamo vam, da pred uporabo oz. uživanjem izdelka vedno skrbno preberete navodila za uporabo in ostale pomembne informacije (rok uporabnosti, proizvajalec, poreklo).
Slike so simbolične. Pridržujemo si pravico do tipkarskih napak.

  • Artikel z garancijo

< Nazaj

Sorodni izdelki